La Policia Nacional ha detingut dos nois de 21 i 23 anys acusats de ser uns abusadors sexuals en sèrie a Elda (Alacant): en només una nit, han abusat de, com a mínim, vuit víctimes, de les quals tres són menors d'edat. Els agents no descarten que hagin atacat altres dones i hi ha una investigació oberta per saber més detalls i esclarir els fets.

Els fets van passar la matinada del dilluns a Elda, un municipi a prop d'Alacant, durant la tradicional festa dels Moros i Cristians. Tot va començar quan la Policia Nacional va rebre una trucada: diverses noies els alertaven que havien estat atacades per dos joves de nacionalitat marroquina.

Els presumptes abusadors sexuals van fer tocaments a les víctimes

Les víctimes estaven de festa quan, de cop i volta, van ser abordades pels presumptes abusadors sexuals. Es van apropar a elles, les van abraçar, van intentar petonejar-les i van fer-los tocaments als pits i als genitals sense el seu consentiment.

L'avís es va rebre a les 3:40 i els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets. Van seguir les indicacions de les víctimes i van aconseguir identificar, localitzar i detenir un dels agressors.

Una altra noia alerta a la Policia Nacional d'un altre abús sexual

Mentre estaven tramitant les diligències policials a la comissaria, van rebre una altra trucada d'una altra noia, que els explicava que havia estat atacada amb el mateix modus operandi que les altres víctimes: un home amb les mateixes característiques que havien explicat les noies, l'havia immobilitzat, l'havia intentat petonejar i li havia fet tocaments als genitals.

La descripció que havia fet la nova víctima del presumpte abusador era igual que la que havien fet les altres noies, així que de seguida van sospitar que es tractava de la mateixa persona. Els agents de la Policia Nacional van tornar una altra vegada al lloc dels fets i van poder detenir l'altre abusador sexual.

Quan les víctimes van declarar, van poder comprovar que el dia anterior, altres noies havien denunciat més abusos sexuals i que la descripció del presumpte autor dels fets era clava a la d'un dels detinguts.

Els presumptes abusadors tenen una ordre d'expulsió d'Espanya

Després de passar a disposició judicial, es va acordar la llibertat amb càrrecs per tots dos, però paral·lelament, la jutgessa ha acordat que ingressin en un Centre d'Internament d'Estrangers (CIE), ja que estan en una situació irregular i tenen una resolució administrativa d'expulsió d'Espanya per tornar al seu país d'origen.