Detenen un noi de 19 anys a Barcelona acusat d'intentar matar un altre jove a Granada en una brutal baralla que va començar per culpa d'un altaveu. El presumpte autor dels fets ha ingressat a presó i la Policia Nacional té una investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquesta brutal agressió, que gairebé li costa la vida a la víctima.

Els fets van passar a finals del mes de desembre: Emergències 112 va rebre una trucada on els alertaven d'una brutal agressió amb una arma blanca al mig del parc que hi ha al costat del riu Genil de Granada.

La víctima és un noi de 19 anys que va quedar greument ferit

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van poder comprovar que hi havia un noi de 19 anys i de nacionalitat marroquina greument ferit. Immediatament, va ser traslladat a l'hospital, el van operar i, afortunadament, el van aconseguir salvar.

Va fugir després d'intentar matar el jove i no van trobar l'arma

El presumpte autor dels fets, un altre jove de 19 anys i també del Marroc, va fugir després de l'agressió en direcció a la carretera de la Sierra. Gràcies als testimonis que estaven al lloc dels fets, van aconseguir identificar-lo. Els policies van buscar-lo, però no el van trobar, com tampoc van trobar l'arma amb la qual va intentar matar la víctima.

El presumpte agressor té desenes d'antecedents policials

La Policia Nacional va obrir una investigació i van esbrinar que el presumpte autor dels fets tenia desenes d'antecedents policials. Les setmanes després dels fets, el van estar buscant per Granada, però no el van localitzar. No descartaven que hagués marxat a l'estranger o a qualsevol altra ciutat.

L'agressió va començar per culpa d'un altaveu

Segons les primeres investigacions, l'agressió va començar per culpa d'una discussió amb un altaveu que un dels implicats estava utilitzant en el moment dels fets. La discussió es va anar escalfant fins que un dels dos el va intentar matar apunyalant-lo al tòrax, en una zona molt proper al cor.

Cárcel / Pxhere

Detenen un noi de 19 anys a Barcelona acusat d'haver intentat matar un jove a Granada: ha passat a disposició judicial i ha ingressat a presó de manera provisional com a presumpte autor dels fets / Pxhere

Detingut a Barcelona i a presó de manera provisional

Aquest diumenge 13 de març, després de gairebé quatre mesos de cerca, l'han aconseguit arrestar a Barcelona i, després de passar a disposició judicial, ha ingressat a presó de manera provisional com a presumpte autor d'un homicidi en grau de temptativa. El jove de 19 anys es podria enfrontar a penes de presó molt elevades pels fets, que estan sent investigats pel Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Granada.