Detenen un noi menor d'edat per haver violat una jove a l'interior de la discoteca Waka de Sabadell (Vallès Occidental). Una amiga de la víctima l'ha intentat defensar de l'agressió i ell li ha pegat un cop de puny.

Els fets han passat aquest dijous cap a les 2:00, quan els responsables del control d'accessos han alertat als Mossos d'Esquadra, ja que un home estava agredint sexualment una clienta a l'interior del local.

Detenen un menor d'edat per una agressió sexual en una discoteca 

Quan els agents han arribat a la discoteca, han arrestat el presumpte autor dels fets, que és un noi menor d'edat que, a més de la presumpta agressió sexual, també se l'acusa d'haver donat un cop de puny a una amiga de la víctima, motiu pel qual van ser traslladades a un centre mèdic. La víctima, que és una noia major d'edat, ha posat una denúncia i s'ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets.

Detención Mossos d'Esquadra / Archivo

Detenen un menor d'edat per violar una noia a l'interior de la discoteca Waka de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental): els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar més detalls i saber què ha passat / Arxiu

No és la primera vegada que hi ha problemes a la discoteca Waka de Sabadell

El menor d'edat podria passar molt de temps tancat en un centre de menors acusat d'un delicte d'agressió sexual i un altre de lesions. De moment, no ha transcendit la identitat del presumpte violador i els fets han causat gran indignació a l'entorn proper de la discoteca, ja que no és la primera vegada que hi ha problemes de violència en aquest local.

Un menor de 17 anys ferit greu per una punyalada

Fa uns mesos, un menor de 17 anys va resultar ferit greu per una punyalada a la panxa. En aquest cas en concret, es desconeix qui ha estat l'autor de l'agressió es va obrir una investigació. De moment, no hi ha detinguts i treballen amb dues hipòtesis: o que la víctima estava involucrada en una baralla o que l'havien robat amb violència. 

En pocs anys tancaran les discoteques de la zona hermètica de Sabadell

La zona hermètica de Sabadell és coneguda popularment per ser una zona problemàtica amb moltes baralles i agressions, per aquest mateix motiu, d'aquí a tres anys, estarà prohibit que hi hagin discoteques a la zona, uns fets que preocupen als propietaris de locals d'oci nocturn. 

Així han rebentat la discoteca Waka de Sabadell uns joves: bengales, ampolles de vidre i tanques

A principis del mes de desembre hi va haver aldarulls a les portes d'aquesta discoteca. Un grup de joves es va manifestar de manera violenta per les presumptes polítiques racistes i masclistes d'aquesta discoteca i el vídeo es va fer viral a les xarxes socials.