Cacen una perillosa fugitiva d'Hondures a Bolaños de Calatrava, un poble de Ciudad Real: havia segrestat la dona del seu amant i havia pagat a dues persones perquè l'assassinessin.

Detenen una fugitiva d'Hondures a Bolaños de Calatrava

 La Policia Nacional ha detingut a Bolaños de Calatrava a una dona fugitiva buscada a Hondures, ja que és sospitosa de, presumptament, segrestar una dona amb el marit de la qual mantenia una relació sentimental i després va pagar a dues persones perquè l'assassinessin.

Els fets es remunten a novembre de 2019, quan la detinguda va segrestar la propietària d'un hotel, situat a la ciutat hondurenya de La Esperanza, amb la col·laboració de dues persones, segons ha indicat la Policia Nacional en un comunicat. 

Va pagar dos sicaris perquè l'assassinessin

La fugitiva, que mantenia una relació sentimental amb el marit de la seva víctima, va pagar presumptament a dues persones perquè l'assassinessin mentre estava sota la seva captivitat

Per aquests fets, la dona tenia en vigor una Reclamació Judicial Internacional emesa per les autoritats hondurenyes i quan els agents de la Policia Nacional van tenir coneixement de la vigència de la reclamació judicial, van començar les perquisicions per a donar amb el seu parador i, finalment, al febrer la van aconseguir localitzar.

Canviava constantment de residència

La fugitiva canviava constantment de residència, la qual cosa va dificultar enormement la recerca i, de fet, durant el desenvolupament d'aquesta, els investigadors van manejar diferents domicilis en diferents punts del país, concretament Saragossa, País Basc o Ciudad Real. 

Després de diverses gestions policials, va ser detinguda en la localitat de Bolaños de Calatrava, on vivia oculta amb una amiga. La detinguda passarà a disposició judicial i es podria enfrontar a penes de presó per un delicte de segrest i assassinat.