Una dona de 32 anys ha estat detinguda com a presumpta autora de la mort d'un home de 26 anys a l'interior d'un habitatge de Saragossa. Els fets han tingut lloc aquest diumenge al voltant de les deu del matí, quan la Policia Nacional ha rebut l'avís del crim en un pis al número 273 de l'avinguda Madrid, al barri de las Delicias. Quan els agents han arribat a l'immoble, el cadàver presentava evidents signes de mort violenta i tenia ferides d'arma blanca. Malgrat els intents dels serveis sanitaris de reanimar el noi, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

El seu cadàver ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal d'Aragó, on aquest dilluns se li practicarà l'autòpsia per confirmar les causes de la mort. La Policia Nacional ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i, de moment, s'està investigant com un homicidi. Els agents han detingut una dona de nacionalitat colombiana com a presumpta autora del crim. Pel que sembla, la víctima, de nacionalitat algeriana, i ella havien estat parella, però la relació sentimental s'havia trencat. 

Una baralla aquesta mateixa nit

La trucada que el 091 ha rebut a les deu del matí per informar del crim no ha estat l'única que s'ha fet aquest diumenge per un succés en aquell pis. Segons informa Heraldo de Aragón, hores abans, cap a les tres de la matinada, veïns de l'edifici han alertat els serveis d'emergències per una forta discussió en aquell pis, on s'hauria sentit molt xivarri i els crits d'una dona demanant ajuda. Després del crim, s'ha restringit l'accés a la zona i la Policia Judicial ha precintat l'entrada a l'habitatge. La presumpta autora ha estat traslladada a dependències policials, on haurà de declarar davant els agents i explicar què ha passat durant aquesta matinada i perquè l'home ha acabat mort. Es tracta d'un edifici ple de pisos ocupats, però es desconeix si on s'ha produït el crim és un d'ells.