L'actor Luis Lorenzo i la seva dona Arantxa Palomino segueixen a l'ull de l'huracà pel presumpte assassinat de María Isabel, l'anciana tieta d'ella, per cobrar la seva herència. Malgrat que tant l'esposa de l'actor com ell mateix van desmentir totes les acusacions davant dels mitjans, han sortit a la llum noves claus que contradiuen al matrimoni i que podrien demostrar la seva implicació en la mort de l'anciana. Diversos informes clínics confirmen que la dona estava diagnosticada de demència severa abans de modificar la seva herència.

Recentment, Arantxa Palomino, la dona de l'actor de 'La que s'acosta' o 'El Comissari', desconeguda fins aleshores, revelava el seu rostre en una entrevista televisiva i explicava "la seva veritat". La dona va voler aclarir algunes de les qüestions per les quals el públic sospitava del matrimoni, encara que també va denunciar que els havien sotmès a un "judici mediàtic" i va afirmar que tot s'aclariria arribat el moment. No obstant això, les noves proves que s'han fet públiques respecte a l'estat de salut de la seva tieta poc abans que firmés la modificació de l'herència posen en dubte les declaracions de Palomino.

La tieta de l'actor Luis Lorenzo va ser diagnosticada de demència severa una setmana abans de canviar la seva herència

L'estat de salut física i mental de María Isabel, la morta, ha estat objecte de debat per part del matrimoni i dels seus familiars. Mentre que els familiars asseguraven que no tenien constància de cap diagnòstic de demència, Arantxa afermava a El programa d'Ana Rosa que la dona estava diagnosticada de demència amb cossos de Lewy, un tipus de demència incipient. No obstant això, va aclarir que aquesta malaltia no era incapacitant, i que en el moment en què es va modificar l'herència per fer d'Arantxa la principal beneficiària, la seva tia es trobava en plenes facultats. Aquest fet l'avala implícitament el notari, ja que va ser el que va autoritzar que María Isabel modifiqués el seu testament en favor de la seva neboda.

No obstant això, diversos hospitals i clíniques posen en dubte les paraules de Colomí, i els seus documents i informes clínics confirmen la demència severa que patia la dona, una cosa que el matrimoni sempre ha negat. El diari NIUS ha tingut accés als informes de dos hospitals madrilenys que van atendre l'anciana poc abans de la visita al notari. El primer va ser l'Hospital de Sud-Est, que va diagnosticar a la dona de "demència severa" i d'un "trastorn de conducta". Tot just una setmana després, el Centre d'Especialitats Perifèric (CEP) de San Blas va atendre a la dona per una caiguda, i va apuntar que l'anciana havia empitjorat, patint d'al·lucinacions visuals i mostrant una actitud desconfiava i irritada. Per aquesta caiguda, l'anciana va estar ingressada un dia, i va demanar l'alta voluntària.

Els comunicats mèdics coincideixen amb les visites al notari

Per si els informes clínics no fossin poc per demostrar que, efectivament, l'anciana no era en plenes facultats de prendre decisions, una cosa que sempre ha desmentit la seva neboda, existeix un altre indici que fa sospitar els investigadors de les veritables intencions del matrimoni amb la tia. El segon informe mèdic, que es va realitzar després d'una caiguda de la dona i que parla d'un empitjorament del seu estat de salut mental, data del dia després en què la dona va firmar la modificació de l'herència. A més, tal com apunta el mitjà NIUS, un dia després de l'alta voluntària, la dona tornava a l'Hospital Ramón i Cajal, el qual va deixar per escrit que era incapaç d'autocuidar-se a causa de la demència severa que patia, que presentava un deteriorament cognitiu moderat i que era necessari que els seus familiars atenguessin les cures i necessitats de l'anciana, així com les seves "gestions".