Un usuari d'Idealista.com ha decidit optar per una estratègia una mica diferent per vendre el seu pis al carrer Cruces a Madrid. Ha fet servir la seva mascota, un gat de color groguenc, com si fos un model per a les fotos en les quals ensenya l'immoble.

A les xarxes socials s'ha fet popular una publicació de l'usuari @MiguelNicolasOs en el que mostra dues de les moltes fotos en les quals apareix un gat, en elles es veu a la mascota estirada en el buit del rentamans del lavabo.

Miguel ha acompanyat la seva publicació amb un text divertit: "Algú s'acaba de passar Idealista". Per destacar la divertida idea que ha tingut el propietari de l'immoble que pretén aconseguir 136.000 euros per ell.

La descripció del pis

Mai no és tasca fàcil vendre un pis i aquesta estratègia haurà ajudat que molts més usuaris interessats en la compra d'immobles hagin vist l'anunci del carrer Cruces número 8, a la zona de Navacerrada, a prop de la Plaça del Doctor Gereda.

L'anunci descriu el pis de la següent manera: Bonic i acollidor pis amb llar de foc a Navacerrada, molt lluminós, terres i parets de cuina i lavabo amb gres i ceràmiques de primera qualitat, tarima de bambú natural, saló amb llar de foc i balcó, un dormitori, un ampli vestíbul amb armari encastat que pot servir de dormitori o menjador, portes de pi. Teulada totalment nova. Calefacció elèctrica de calor blava (econòmica), molt tranquil.

captura gat

Foto del gat / Idealista

També va acompanyat d'un llistat de característiques que té el pis: 60 m² construïts, 55 m² útils, una habitació, un lavabo. Es tracta d'un habitatge de segona mà amb armaris encastats, construït en 1960 i compte amb calefacció elèctrica.

La reacció a les xarxes

Després de popularitzar-se el tweet i, per tant, l'anunci diversos usuaris de Twitter han fet broma sobre això. Molts han preguntat si el gat va inclòs amb la casa, ja que si fos així estarien interessats en comprar l'immoble. D'altres destaquen l'originalitat de l'anunciant i prenen els posats del gat de forma divertida.

També el popular compte de @elzulista, que publica sempre mems i opinions relacionades amb el món immobiliari, ha comentat les fotografies: "El fregavabo nivel cat experience", amb referència a la postura del mix, que sembla ser en una banyera relaxant-se.

L'actitud del gat a moltes de les fotos corrobora que el pis és tranquil, tal com diu a la descripció de l'usuari d'Idealista que pretén vendre el seu habitatge. Tot i que es tracte d'una zona amb bona comunicació i amb molta activitat comercial, amb moltes botigues i serveis a prop.