Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella de 33 i 38 anys a Badalona (Barcelonès). Segons la investigació policial, tenien un laboratori a casa on tractaven marihuana, que posteriorment, venien a través d'una empresa de paqueteria. Els han enxampat gràcies a l'avís d'un treballador de l'empresa de paquets, que va veure que a l'interior d'una de les comandes hi havia droga.

La detenció es va fer el 3 d'agost, després d'una investigació que va determinar que una dona de 33 anys i un home de 38, al més pur estil de Breaking Bad, tenien muntat un laboratori de drogues a casa. Tenien el domicili 100% habilitat pel tractament de cànnabis que, posteriorment, venien a través d'una empresa de Badalona, que no tenien ni idea de què hi havia als paquets d'aquests clients.

Els descobreixen per un treballador d'una empresa de paqueteria de Badalona

Afortunadament, un treballador d'aquesta empresa, a través d'un forat que hi havia a un paquet pendent de lliurament, va veure que hi havia el que, aparentment, semblava marihuana. Va ser llavors quan la Policia catalana es va desplaçar fins a l'oficina de l'empresa i va comprovar que, efectivament, hi havia cànnabis al paquet.

Troben més de 26 quilos de marihuana en un laboratori casolà

A l'empresa els van facilitar l'adreça del remitent i es van dirigir fins a casa seva. El que no imaginaven era que, al seu interior trobarien un laboratori de cànnabis. L'entrada al pis es va saldar amb el decomís de, ni més ni menys que 26 quilos de marihuana, un quilo de líquids i olis de cànnabis i 11,8 grams de pastilles, pólvores, resines i altres substàncies similars, així com diversos paquets per a ser enviats a altres països europeus.

Els dos detinguts, que estan acusats d'un delicte contra la salut pública, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar el passat 6 d'agost a la disposició del jutjat d'instrucció 3 de Badalona.

Un altre de laboratori de drogues molt similar a Barcelona

Fa un mes, a Barcelona van intervenir més de 45 quilos de drogues de disseny en un altre laboratori. També van detenir vuit persones, tres de les quals han ingressat a la presó. Les drogues intervingudes estaven valorades en 1,7 milions d'euros.

El laboratori de drogues sintètiques més gran de Catalunya

Però això no és tot. Dies abans, van desmantellar el laboratori de drogues sintètiques més gran de Catalunya a Mont-roig del Camp (Baix Camp). El líder del laboratori és un home de 35 anys i de nacionalitat espanyola, que havia après a fer les drogues de manera 100% autodidacta, uns fets que han sorprés enormement als Mossos d'Esquadra i a l'Ertzaintza, que van col·laborar junts en aquest operatiu.