La Policia Nacional ha detingut a València un home de 43 anys acusat d'assetjament sexual i danys. L'arrestat tenia per afició baixar al garatge comunitari del seu edifici amb l'objectiu de masturbar-se i ejacular sobre els cotxes de les veïnes. La investigació va començar després que quatre de les dones afectades denunciessin haver-se trobat semen a la porta del conductor, que quedava malmesa amb taques de corrosió sobre la pintura. 

Diversos antecedents policials 

Arran de les denúncies d'aquestes veïnes, els investigadors de la Policia Nacional van començar les perquisicions per poder trobar el culpable. Després de revisar les imatges de les càmeres de seguretat del pàrquing, van poder comprovar que un dels veïns, en arribar de treballar, aparcava el seu cotxe i es desplaçava pel garatge, inspeccionant els vehicles estacionats. Quan trobava el cotxe que buscava, es col·locava al costat del conductor, es baixava els pantalons i es masturbava fins a ejacular sobre la porta. Tot seguit, marxava a casa seva. 

Aquesta situació es va repetir fins a quatre vegades, però no es descarta que hagi pogut actuar d'aquesta manera amb altres vehicles, sigui al mateix pàrquing o en un altre. Cada cop el cotxe escollit era diferent, però tots tenien en comú que pertanyien a dones que vivien en el mateix edifici que ell, però mai havia parlat amb cap d'elles ni els havia dirigit comentaris de cap mena. Això sí, els agents van poder comprovar que l'home, de nacionalitat espanyola, tenia diversos antecedents per delictes de caràcter sexual. 

A hores d'ara la investigació de la Policia Nacional continua en marxa, ja que no descarten que puguin haver-hi més víctimes que fins ara no hagin denunciat els fets. Pel que fa a l'arrestat, va ser posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de València, acusat d'assetjament sexual i danys.