Una noia de 28 anys ha estat detinguda aquest diumenge com a presumpta autora de la mort a ganivetades de la seva parella, un home de 54 anys, en un pis de la localitat d'Alcàsser, a València. Ha estat ella mateixa qui, cap a les tres de la matinada, ha trucat al 112 alertant que el seu nòvio estava sagnant de manera abundant, tot i que no ha donat cap detall del que acabava de passar. De fet, el seu relat era molt confús i semblava estar sota l'efecte de l'alcohol o d'alguna substància estupefaent.

Fins al lloc, al número 3 de la plaça del Castell, s'hi han desplaçat diversos agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local d'Alcàsser que han trobat la víctima estesa al terra de la cuina en mig d'un bassal de sang. L'home ja estava mort i els sanitaris del SAMU no han pogut fer res per reanimar-lo. El cadàver presentava diverses ganivetades a la zona del tòrax que l'autòpsia haurà de confirmar si són les que li han causat la mort. Els agents han interrogat la dona, però aquesta els ha arribat a donar fins a tres versions diferents dels fets, tal com apunta Levante-EMV

Apunyalat durant una discussió de parella

Finalment, la dona ha acabat detinguda com a presumpta autora de la mort de l'home. Els investigadors de la Guàrdia Civil han recollit diverses proves de l'interior del domicili, entre les quals el ganivet de cuina que suposadament seria l'arma del crim. La principal hipòtesi és que la víctima i la presumpta homicida, que es portaven 26 anys de diferència, han mantingut una discussió de parella i la dona l'ha atacat amb el ganivet de forma fatídica. De fet, veïns de la zona apunten que les baralles entre tots dos eren habituals i, fins i tot, alguna vegada havien protagonitzat altercats en bars del barri pel consum d'alcohol. No obstant això, mai s'havien denunciat entre ells i no constava que tinguessin cap antecedent per violència de gènere.