Ingressa a presó un depredador sexual acusat d'haver abusat sexualment de quatre dones i d'haver-ne violat una a Barcelona. L'home actuava de nit o de matinada i acostumava a atacar les víctimes quan estaven a punt d'entrar a casa seva.

Detingut pels Mossos d'Esquadra per una agressió sexual i quatre abusos

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat colombiana i de 25 anys, com a presumpte autor d’una agressió sexual i quatre abusos sexuals comesos entre el gener i el novembre d'aquest any. 

Va estar agredint dones durant gairebé un any

Tot va començar quan el pressumpte violador, el mes de gener, va agredir una dona quan aquesta estava a punt d'entrar a casa seva. La víctima ho va denunciar i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per identificar, localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.

El 23 de novembre el depredador sexual va tornar a atacar una dona: aprofitant que la víctima estava entrant a treballar en una empresa: l'home es va colar i va abusar sexualment d'ella.

Detenido / GatoDesing

Ingressa a presó un presumpte agressor sexual en sèrie per haver abusat sexualment, com a mínim, de quatre dones a Barcelona / GatoDesing

En llibertat després de cometre diversos abusos sexuals

Afortunadament, un grup de persones va poder aturar l'agressió i retenir-lo fins que va arribar la Policia. Va passar a disposició judicial i, malgrat la gravetat dels fets i els testimonis de la resta de treballadors, va quedar en llibertat.

Gràcies a les investigacions dels Mossos d'Esquadra, van poder determinar que aquest home era el presumpte autor de quatre agressions sexuals: totes les víctimes el van reconèixer.

El violador sempre fugia en bicicleta o en patinet després de les agressions

El detingut, que sempre fugia en bicicleta o patinet després de cometre els fets, no dubtava a utilitzar la violència per poder violar les víctimes. En un dels casos, va apallissar a cops de puny una de les seves víctimes. Els agents també van recuperar la bicicleta que feia servir per cometre els delictes.

Aquest depredador sexual, el divendres va passar a disposició judicial i es va decretar el seu ingrés a presó de manera provisional. La investigació dels Mossos d'Esquadra continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que pensen que l'home podria haver comès més agressions sexuals.

Assalten una dona al mig del carrer al centre de Barcelona: busquen l'agressor masclista

Malauradament, aquesta no ha estat l'única agressió sexual dels darrers dies a Barcelona i, de fet, fa menys d'una setmana, una dona va patir una violació al mig del carrer a les 21:00. Els Mossos d'Esquadra estan intentant identificar i localitzar al violador, ja que es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades pels fets.