Nova agressió sexual a Barcelona: busquen un home que ha violat una dona al mig del carrer al centre de la ciutat. Els policies estan intentant esbrinar qui és el violador per detenir-lo.

Agressió sexual al mig del carrer centre de Barcelona

Els fets han passat aquest dissabte al vespre, cap a les 21:00, al carrer Aribau amb Diagonal. Tot ha començat quan la víctima, de més de 40 anys, estava tranquil·lament caminant pel carrer quan, de cop i volta, ha estat assaltada per un home al mig del carrer.

El violador l'ha agredit sexualment i la víctima ha estat traslladada a l'hospital Clínic de la capital catalana, on ha estat atesa. Posteriorment, ha posat una denúncia als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets i localitzar, com més aviat millor l'agressor.

Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor dels fets per un delicte d'agressió sexual

Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb la Guàrdia Urbana de Barcelona o amb els Mossos d'Esquadra, ja que el presumpte autor dels fets, que encara no ha estat detingut, es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte d'agressió sexual.

Detención Mossos d'Esquadra / Archivo

Els Mossos d'Esquadra busquen un home que, presumptament, ha agredit sexualment una dona al mig del carrer al centre de Barcelona / Arxiu

Agressió sexual a una menor de 16 anys a Igualada

Malauradament, aquesta no ha estat l'única violació en les darreres setmanes i, de fet, els Mossos d'Esquadra continuen amb una investigació oberta per una agressió sexual a una menor de 16 anys a Igualada (Anoia), que ha acabat ingressada a l'hospital en estat molt greu a causa de les lesions.