Una dona ha trucat aquest dimarts per la tarda a la Guàrdia Urbana de Barcelona assegurant que el seu nòvio l'estava coaccionat i amenaçant. Una patrulla s'ha desplaçat automàticament després de rebre l'avís fins al pis situat al barri de Navas, del districte barceloní de Sant Andreu, per realitzar les gestions pertinents, segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat. En veure que podria tractar-se d'un nou cas de violència masclista, els agents van alertar els Mossos d'Esquadra en arribar. 

La policia catalana, juntament amb la Guàrdia Urbana, va decidir realitzar una entrada conjuntament a l'habitatge i van trobar-se amb una escena que anava més enllà del que podien arribar a suposar. A més de registrar una denúncia per coaccions i amenaces en l'àmbit de la violència masclista, van descobrir un punt de venda de droga. Durant l'escorcoll conjunt, van confiscar un quilo i mig de marihuana i una bàscula de precisió. Els agents van detenir dos homes i tot apunta que un d'ells seria el que hauria coaccionat i amenaçat a la dona. 

Narcopisos o punts de venda de droga a Barcelona

El succés d'aquest dimarts que ha acabat amb dues detencions no és nou a la ciutat comtal, però sí la manera com el van descobrir. Els Mossos d'Esquadra desmantellen al voltant de set narcopisos mensualment a Barcelona, la majoria d'ells localitzats al barri del Raval. La immensa majoria són llocs on es venen diversos tipus de drogues, especialment cocaïna, heroïna, haixix o marihuana. Tot i que en molts d'ells també es consumeixen. La policia catalana i la Guàrdia Urbana van incrementar l'any passat la seva coordinació per portar a terme les investigacions de tràfic de drogues a petita escala, arran de la creació d'una nova unitat especialitzada: la Unitat Regional contra la Salut Pública dels Mossos d'Esquadra.