Dani Alves ha demanat aquest diumenge tornar a declarar davant dels jutjats després d’haver explicat tres versions diferents sobre els fets del que se l’acusen, segons ha avançat la Cadena Ser. L’ex-futbolista del Barça està acusat d’haver agredit sexualment una jove de 23 anys el passat 30 de desembre al lavabo de la discoteca Sutton de Barcelona, i ha passat ja dues nits a la presó.

En un vídeo que el futbolista va enviar al programa ‘Y ahora Sonsoles’ d’Antena 3, assegurava que no coneixia a la jove que ha interposat la denúncia contra ell. “Ho sento molt, però no sé qui és aquesta senyoreta. No sé el seu nom, no la conec, no l’he vist mai en la meva vida”, deia convençut a la gravació. Poc després d’emetre’s aquest vídeo, sortien a la llum nous detalls sobre la investigació, en concret el que s’ha pogut esbrinar gràcies a les càmeres de seguretat del local.

Un quart d’hora tancats al lavabo  

A l'interior del lavabo on va tenir lloc presumptament la violació, no hi ha càmeres. Però les situades al reservat on Alves i els seus amics es trobaven aquella nit mostren com la víctima i el futbolista van trigar un quart d'hora en sortir de l'estança, un període de temps que no concordava amb el que havia relatat en un primer moment Alves. Per això, es va veure obligat a declarar novament davant el jutjat d'instrucció número 15 de Barcelona.

En aquesta nova versió el futbolista reconeixia saber qui era la noia, però assegurava que no va haver-hi cap violació i que el que havia passat dintre del lavabo entre ells havia estat consentit. Aquesta segona declaració no va convèncer la jutgessa que porta el cas, que va ordenar el seu ingrés provisional sense fiança en la presó de Brians 1 de Barcelona, on el futbolista ha passat ja dues nits entre reixes. Aquesta decisió venia motivada per considerar que el risc de fugida és elevat.

La víctima renuncia a la indemnització

Mentrestant, la víctima de la presumpta agressió ha expressat la seva decisió a renunciar a la copiosa indemnització a la qual tindria dret, ja que, segons ha declarat, la seva única motivació és que es faci justícia. De fet, la jove ha mantingut en tot moment la mateixa versió dels fets, tant al moment d'interposar la denúncia davant els Mossos d'Esquadra, com als jutjats.

Segons ha relatat, el jugador li hauria convidat a la zona VIP, a ella i a les dues amigues amb les quals es trobava aquella nit a la discoteca. Un cop al reservat, Alves li hauria agafat la mà per posar-la al seu entrecuix, a la qual cosa ella es va negar. Després d'això, el futbolista la va conduir a un petit lavabo i un cop dintre, la va bufetejar abans d'agredir-la sexualment.