Enxampen un violador del Regne Unit que ha estat agredint sexualment d'una àvia de 99 anys repetidament. L'home era el seu cuidador i s'aprofitava de l'avançada edat de la víctima i de què patia demència per violar-la, però l'han acabat detenint gràcies a unes càmeres de seguretat. 

Els fets han passat a Blackpool, una ciutat del Regne Unit. L'agressor sexual és el Phillip Carey, un home de 48 anys que era el cuidador de la víctima, una àvia de 99 anys amb demència.  Tot va començar quan els familiars de la dona van començar a veure comportaments molt estranys en ella. Tenia por de quedar-se a soles amb el seu cuidador, uns fets que van fer saltar totes les alarmes.

Phillip Carey va agredir sexualment una àvia de 99 anys amb demència al Regne Unit

Per aquest mateix motiu, van decidir posar una càmera oculta a l'habitació de la víctima per esbrinar què passava. Els familiars de la víctima no es podien creure el que van veure: Phillip Carey agredia sexualment de la dona a la seva habitació. Immediatament, van decidir anar a la Policia a denunciar els fets, ensenyant les gravacions de les càmeres de seguretat com a prova. 

"Carey va abusar de la seva posició per violar una dona vulnerable, a la qual hauria d'haver cuidat"

L'agressor sexual va quedar detingut i, quan s'ha celebrat el judici ha reconegut els fets i ha estat condemnat a un mínim de 10 anys de presó per agressió sexual. "Carey va abusar de la seva posició per violar una dona vulnerable, a la qual hauria d'haver cuidat. Estic molt agraïda a la família de la víctima, que ha mostrat una gran força durant tot el procés judicial. Espero que la sentència els doni una mica de consol, sabent que Carey ha estat portat davant la justícia per les seves accions", explica la fiscal del cas.

Anciana / Pixabay

Phillip Carey és un home que està a presó per agredir sexualment d'una àvia al Regne Unit: la seva víctima tenia 99 anys i demència i l'han enxampat gràcies a unes càmeres ocultes de l'habitació / Pixabay

Un home agredeix una àvia a Figueres: enxampat i a la presó de manera provisional

Malauradament, aquest no és l'únic cas d'agressió sexual a una dona d'edat avançada. Fa menys de dues setmanes, a Figueres (Alt Empordà) es va viure una situació similar. Un home es va colar a casa una anciana i la va violar, deixant-la greument ferida. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i van aconseguir detenir el presumpte autor dels fets, que ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança per un presumpte delicte d'agressió sexual.