Múltiple assassinat al Brasil. Dos homes han matat a trets set persones després de perdre un joc de billar a l'estat brasiler de Mato Grosso. Els fets han succeït la nit d'aquest dimarts en un bar del municipi de Sinnop, a 480 quilòmetres de la capital regional Cuibá i proper del amazònic estat de Pará. Segons els relats dels testimonis a les autoritats, els dos individus havien estat vençuts a la partida a la qual s'apostaven diners i després de rebre burles dels guanyadors havien deixat l'establiment per tornar poc després amb escopetes i disparant indiscriminadament contra totes les persones presents.

Un dels tiradors mort i l'altre fugit

Les autoritats encara no han realitzat cap detenció, segons ha informat aquest dimecres la Policia Civil del país. Entre les set víctimes del tiroteig hi ha un menor de 12 anys. Els investigadors han trobat abandonada hores més tard la camioneta dels presumptes autors de la matança i una de les armes utilitzades en el crim múltiple. Els busquen pels estats propers un cop han estat identificats per les càmeres de vigilància de l'establiment per jugar al billar que han gravat tota l'escena.

Tot i que han fugit, aquest dimecres per la tarda la policia ha protagonitzat un enfrontament a trets en un paratge rural proper a l'aeroport de Sinop. Allà ha estat ferit i ha mort poc després a l'hospital Ezequias de Souza Ribeiro, de 27 anys. Aquest era un dels tiradors que han assassinat set persones després de perdre al joc de billar on s'apostaven diners. Respecte a l'altre autor de la matança, Edgar Ricardo de Oliveira, té una ordre de cerca i captura decretada per la justícia i encara continua en parador ignorat. Els investigadors continuen la cerca d'aquest individu, mentre els assassinats han provocat una forta estupefacció al Brasil.