Tres persones han estat assassinades a trets aquest dimecres a tres tirotejos prop d'Orlando, a Florida (Estats Units). Un jove de 19 anys, que ja ha estat detingut per la policia, ha disparat indiscriminadament contra diversos vianants primer al matí i després dos cops durant la tarda. Els tres morts són un reporter i comunicador del canal de televisió Spectrum News 3 mentre feia una cobertura de la investigació d'un homicidi, una nena de 9 anys i una dona de 20. També hi ha almenys dos ferits més per arma de foc.

Tres morts a trets a Florida

L'agutzil del comtat d'Orange (centre de Florida), John Mina, ha confirmat en roda de premsa que dos membres de l'equip del canal de televisió desplaçats fins l'escena d'una investigació d'homicidi han rebut diversos trets aquest dimecres a la tarda i un d'ells ha mort i l'altre ha resultat ferit. També ha explicat que els investigadors han anat a un habitatge on han trobat una nena de 9 anys i la seva mare amb ferides de bala, de les quals la menor no ha pogut recuperar-se i ha perdut la vida. 

Tot i els decessos per aquests tirotejos durant la tarda, el primer s'ha produït al matí, al carrer Hialeah, on una dona d'uns 20 anys ha estat assassinada a trets. De fet, allà és on es trobaven els reporters cobrint la notícia quan el tirador ha tornar a l'escena del crim i els ha disparat, a un d'ells mortalment. Els ferits han estat traslladats al Centre Mèdic Regional d'Orlando per rebre tractament. Tanmateix, segons ha senyalat el mitjà digital wesh, es desconeixen les condicions i l'estat en el que es troben en aquests moments. Per aquesta massacre a Orlando ha estat detingut un jove de 19 anys: Keith Melvin Moses.

El detingut és un jove de 19 anys: Keith Melvin Moses

Les autoritats de Florida, tal com ha confirmat Mina, han arrestat la persona "que es creu que és responsable de l'assassinat d'aquest matí, així com del tiroteig d'aquesta tarda". L'agutzil ha apuntat que "està sent acusat formalment de l'assassinat des d'aquest matí i esperem càrrecs addicionals pels trets a les quatre persones aquesta tarda". Ha afegit que el noi "té un llarg historial criminal, que inclou càrrecs per armes, agressió agreujada i assalt amb una arma mortal, robatori i furt major". No obstant això, encara es desconeixen les motivacions i perquè han estat atacades totes aquestes persones durant aquest dimecres, especialment els reporters de la televisió local.