Sheila Barrero era una noia que va ser assassinada fa 18 anys a Villablino (Astúries). Els policies estan convençuts que va ser assassinada per la seva exparella, Borja Vidal. No obstant això, l'etern sospitós està en llibertat sense càrrecs, ja que el van absoldre per falta de proves concloents. Els fets es remunten al cap de setmana del 24 al 25 de gener del 2004 quan la Sheila, una estudiant de Turisme de 22 anys, va ser assassinada d'un tret a l'interior del seu cotxe. La jove de 22 anys combinava els seus estudis universitaris amb la feina i treballava com a cambrera en un pub de Villablino, un municipi de poc més de 1000 habitants.

Què va fer la Sheila Barrero la nit abans del crim?

La nit abans del crim, la Sheila va anar a sopar amb els seus amics i, a mitjanit, va anar a treballar al pub. Hores més tard, els seus amics la van anar a veure al bar i es van quedar amb ella fins a les 7:00, quan van decidir marxar a casa. Així doncs, la Sheila va dirigir-se cap a casa seva amb el cotxe, però no va arribar.

Els seus familiars es van començar a preocupar i, per aquest mateix motiu, el seu germà va decidir anar-la a buscar a la feina. El que no imaginava l'Elias era que trobaria el seu cotxe al costat de la carretera al port de Cerredo, just a mig camí entre Villablino i Degaña, el municipi on vivia la jove.

Va veure que a l'interior del vehicle hi havia el cos sense vida de la seva germana i, immediatament, va alertar a la Guàrdia Civil. En un principi, pensaven que havia mort per culpa d'un accident, però de seguida van descartar aquesta hipòtesi, ja que l'havien assassinat d'un tret al clatell.

Després de fer les primeres inspeccions van veure que Borja Vidal, un noi de 19 anys amb qui la Sheila havia tingut una relació sentimental, tenia restes de pólvora que coincidien amb les que es van trobar al cotxe de la víctima. A més, va dir diverses mentides als guàrdies civils i va ser detingut com a presumpte autor dels fets.

Borja Vidal, l'etern sospitós del crim per la Guàrdia Civil

No obstant això, des dels jutjats no ho van considerar una prova concloent i va quedar absolt i es va arxivar el cas. Així i tot, els policies estan convençuts que ell és el culpable d'aquest crim sense resoldre. La hipòtesi dels investigadors és que es tracta d'un crim masclista i que la va matar per venjança.

Amb l'aparició de noves proves, es va reobrir el cas. Aquestes proves demostraven que les restes de pólvora coincidien amb les restes trobades a la mà del sospitós.  A més a més, també van trobar fibres tèxtils molt semblant a les d'una jaqueta seva. A tot això se li ha de sumar la declaració d'alguns testimonis, que asseguren que el Borja no tenia coartada el dia del crim, tot i que ell i la seva família diuen tot el contrari. Els policies tenien la convicció de què el Borja era l'assassí.

Tot i aquesta hipòtesi, des dels jutjats van dir que les proves presentades no eren concloents i van tornar a arxivar el cas. Divuit anys després, el crim no s'ha resolt i, tot i l'absolució del Borja, segueix sent l'etern sospitós del cas i la família de la víctima demana que s'investigui, una petició que ha estat denegada per la justícia.