Novetats del crim de Susqueda: ha declarat un nou testimoni que assegura que va sentir trets i crits el dia que van assassinar la Paula i el Marc al pantà.

Novetats del doble assassinat al pantà de Susqueda

El Marc Hernández i la Paula Mas eren una parella del Maresme que, l'agost del 2017, van decidir anar a passar un cap de setmana al pantà de Susqueda (Selva). Al cap d'uns dies van aparèixer morts: algú els va matar, va amagar els seus cadàvers i va llençar el cotxe a l'aigua d'aquest pantà d'Osor (Selva).

Al cap d'un mes, van aconseguir trobar els seus cossos al pantà. Tenien signes evidents d'haver patit una mort violenta i més de quatre anys després del crim, tothom es continua fent les mateixes preguntes: qui els va matar i per què?

Al principi, tot apunta que havia estat Jordi Magentí, un home que ja havia estat a presó per haver assassinat la seva dona anys enrere. De fet, va estar a presó provisional com a presumpte autor dels fets, ja que hi havia moltes proves que posaven de manifest la seva presumpta implicació en el crim. No obstant això, va acabar obtenint la llibertat, però els policies continuen pensant que és el principal sospitós del cas.

Interroguen un nou testimoni que va sentir els crits i els trets

La investigació continua oberta i han aconseguit entrevistar un testimoni que, tot i que estava molt a prop del lloc dels fets el dia del crim, encara no l'havien fet declarar. Es tracta de Ciel Schenkel, el fill d'una de les quatre persones que vivien al mas Llomar que ja havien declarat per aquest assassinat. Ciel, en el moment dels fets, era menor d'edat i, tot i que sabien que estava al pantà de Susqueda el dia del crim, no l'havien entrevistat perquè era menor d'edat, segons avança El Punt Avui.

Jordi Magentí / EFE

Jordi Magentí és el principal sospitós del doble assassinat del pantà de Susqueda i un nou testimoni ha declarat i ha assegurat que va sentir crits i trets el dia de la desaparició del Marc i la Paula / EFE

Ciel Schenkel declararà presencialment quan torni a Catalunya

Aquest mitjà també explica que, com que Ciel Schenkel actualment està a França, li van haver de fer l'interrogatori de manera virtual, però que a causa de la mala qualitat del so, el van haver de deixar a mitges. No obstant això, el jove ha explicat que anirà a declarar presencialment quan torni a Catalunya. Segons explica Ciel, el dia del crim va sentir uns trets, després uns crits i, finalment, un altre tret.

Jordi Magentí al punt de mira pel crim de Susqueda

Així doncs, el testimoni del Ciel Schenkel és el del setè testimoni que assegura que va sentir trets el dia que van desaparèixer el Marc i la Paula. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Encara que els policies no descarten cap hipòtesi, cada vegada tenen més clar que el responsable de la mort dels joves del Maresme és Jordi Magentí, uns fets que encara no han pogut ser demostrats.