Novetats en el doble crim de Susqueda: la llibreta de Bartomeu Soler, el principal sospitós que més tard va aparèixer mort en estranyes circumstàncies, amaga una nova incògnita que podria suposar un gir inesperat en el cas de l'assassinat del Marc i la Paula.

Doble crim de Susqueda

El Marc Hernández i la Paula Mas eren una parella del Maresme que, l'agost del 2017, van decidir anar a passar un cap de setmana al pantà de Susqueda (Selva). Al cap d'uns dies van aparèixer morts: algú els va matar, va amagar els seus cadàvers i va llençar el cotxe a l'aigua. Qui hi ha darrere d'aquest crim?

Apareix mort Bartomeu Soler

Al principi, tot apuntava que l'assassí era Bartomeu Soler, que vivia en una barraca al pantà i que, temps després dels fets va aparèixer mort en estranyes circumstàncies sota una forca: tot i que l'autòpsia determinada que havia perdut la vida per una aturada cardíaca, per l'escenari semblava que es tractés d'un suïcidi.

Bartomeu Soler era un testimoni clau per resoldre el cas i la seva mort va fer que el principal sospitós del crim del Marc i la Paula fos Jordi Margentí, un home que havia estat a presó anteriorment per haver assassinat la seva exparella a trets, curiosament, de la mateixa manera que va morir la Paula.

Més de trenta cotxes apuntats a la llibreta

Després de quatre anys d'un crim ple d'incògnites, El Punt Avui ha tingut accés a una llibreta de Bartomeu Soler, on apuntava les matrícules i les marques dels cotxes que venien per la zona del pantà de Susqueda. De fet, en algunes ocasions, a part de les matrícules i els models, també anotava els noms conductors i algunes frases com: "No fiar-se'n".

Jordi Magentí / EFE

Jordi Magentí continua sent el principal sospitós del doble crim de Susqueda / EFE

En aquesta llibreta hi havia apuntades trenta matrícules i tres d'elles són de models de cotxe Land Rover Defender: les càmeres de seguretat van enregistrar aquest model de vehicle el dia que els dos joves van desaparèixer. Tot i que Jordi Magentí, principal sospitós, conduïa un cotxe Land Rover. El gir inesperat és que d'aquests tres models de cotxes, cap de les matrícules correspon amb la del cotxe de Jordi Magentí, explica El Punt Avui.

Jordi Magentí, el principal sospitós

Si el crim del pantà de Susqueda ja era una incògnita fins al moment, després de l'aparició de la llibreta de Bartomeu Soler, el misteri de qui s'amaga darrere d'aquest doble assassinat augmenta. La investigació continua oberta i, encara que el principal sospitós continua sent Jordi Magentí, no hi ha proves suficients per inculpar-lo.