La Sheila i la Rachel són dues noies de 26 anys dels Estats Units que, quan eren menors d'edat, van assassinar de la manera més cruel possible la seva millor amiga, una adolescent de 16 anys. Ho van fer perquè ella sabia un secret sexual que no volien que sortís a la llum.

Skylar, la víctima d'aquest macabre crim, era la millor amiga de la Sheila i la Rachel, les dues assassines. La Sheila i la Skylar es coneixien des que tenien vuit anys i tenien una relació d'amistat molt íntima.

La Rachel i la Sheila van començar a deixar de banda la Skylar

Quan eren adolescents, van conèixer la Rachel, que es va unir a elles i van formar un grup inseparable. Va ser a partir d'aquest moment quan van començar els problemes. La Rachel i la Sheila es van fer més amigues i la Skylar es va començar a sentir substituïda, fet que va provocar múltiples enfrontaments entre elles.

La situació va ser tal que es van començar a amenaçar públicament a través de xarxes socials. La Skylar va amenaçar-les en confessar un secret a tots els seus seguidors: explicar que la Sheila i la Rachel havien fet sexe davant seu. Aquesta amenaça va fer enfadar les dues amigues i va ser llavors quan van idear un pla al detall per assassinar-la.

Asesinato USA

La Sheila i la Rachel van assassinar la seva millor amiga perquè tenien por que confesses que havien tingut relacions sexuals davant seu / Arxiu

Van idear un pla per assassinar-la: la menor va rebre 50 punyalades

Li van dir de quedar les tres per fumar porros i fer les paus i, de cop i volta, la van començar a apunyalar fins a 50 vegades per assassinar-la. Van amagar el seu cadàver sota un arbre. Quan els seus familiars es van començar a preocupar per l'absència de la Skylar. Les assassines van explicar que no tenien ni idea d'on podia estar i es va obrir una investigació policial per esbrinar on era.

La Rachel va confessar el macabre crim i va explicar on havien amagat el cadàver

Des del primer moment, els agents van sospitar de la Sheila i la Rachel i, finalment, les seves sospites van acabar complint-se i, després de ser enxampades mentint, la Rachel va confessar el macabre crim i va conduir als policies fins al lloc on era el cadàver de la menor.

Actualment, estan ingressades a presó condemnades per l'assassinat

La Sheila, en canvi, ho va negar tot i, fins i tot va penjar missatges a les xarxes socials per condemnar el crim (que ella mateixa havia comés). Actualment, les assassines tenen 26 anys i estan a la presó. La Sheila té una condemna de cadena perpètua i la Rachel de 30 anys.