El detingut pel crim de la dona del Penedès és el seu germà. El cadàver de la víctima va ser trobat en un contenidor de la Granada (Alt Penedès) la setmana passada i, encara que en un primer moment semblava un crim masclista, ara tot apunta que es tracta d'un home que va assassinar la seva germana, uns fets que estan sent investigats.

La troballa es va fer en un contenidor del carrer de l'estació de la Granada, un municipi a prop de Vilafranca del Penedès. Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís de què hi havia un cadàver a les escombraries i, quan es van dirigir fins al lloc dels fets, van poder comprovar que hi havia el cos d'una dona esquarterat i que aquest estava en molt mal estat, explica El Punt Avui.

Un home confessa que s'ha desfet del cos de la víctima a la Granada

De fet, va ser el presumpte autor dels fets qui va alertar a Emergències que s'havia desfet del cos llençant-lo al contenidor. Tot i aquesta macabra confessió, ell remarcava que no l'havia assassinat, sinó que només havia llençat les restes del cadàver llençant-lo al container.

El germà de la víctima, detingut com a presumpte autor dels fets

Així i tot, els investigadors tenien moltes sospites que aquest home era el responsable de la mort de la dona i, per aquest mateix motiu, després de diversos escorcolls a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès) i Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), el van acabar detenint com a presumpte autor dels fets. En un primer moment, pensaven que es podia tractar d'un crim masclista, però ara tot apunta que arrestat i víctima eren familiars, concretament, germans.

El detingut entra a presó de manera provisional i sense fiança

Segons expliquen diverses fonts, el presumpte autor dels fets hauria denunciat la desaparició de la seva propia germana temps enrere. L'home, del qual no ha transcendit la seva identitat, va passar a disposició judicial el dilluns i es va decretar la seva entrada a presó de manera provisional com a presumpte autor dels fets acusat d'un delicte d'homicidi.

Cárcel / Pxhere

Ingressa a presó de manera provisional i sense fiança un home com a presumpte autor de la mort de la seva germana: les seves restes van ser trobades en un contenidor de la Granada (Penedès) / Pxhere

No ha transcendit ni la identitat de la víctima ni del presumpte assassí, que es podria enfrontar a penes de presó molt elevades per un delicte d'homicidi amb l'agreujant de parentiu. De moment, es desconeixen les causes que haurien motivat aquest crim, que està sent investigat pels Mossos d'Esquadra. 

Un cas molt semblant en una finca rural d'Olesa de Montserrat

El mateix dia de la troballa del cadàver de la Granada, també van trobar restes òssies en una finca rural d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) i, igual que en el cas del Penedès, van detenir el germà de la víctima, que feia més de deu anys que estava desapareguda. El cas es troba sota secret de sumari i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir les causes d'aquesta mort.