Aquest cap de setmana una dona del barri madrileny de Carabanchel ha assassinat a ganivetades la seva veïna de 84 anys i després s'ha suïcidat llançant-se des d'un sisè pis. Han sortit a la llum els draps bruts de les dues dones, i, segons les primeres investigacions, el detonant del crim ha estat una discussió per les antenes que hi ha al terrat.

La María Luz i la Gràcia vivien porta amb porta al sisé pis del carrer Ronda Don Rosco número 12 del barri de Carabanchel. Per causes que encara s'estan investigant, la María Luz va assassinar a la Gràcia, de 84 anys, amb un ganivet de cuina i, posteriorment, es va suïcidar llençant-se per la finestra.

Problemes de convivència entre les dones del crim de Carabanchel

Els problemes de convivència entre les dues dones s'arrossegaven des de, com a mínim, dos anys enrere. "S'escridassaven i hi havia insults cada nit. Es portaven molt malament i saltaven per qualsevol ximpleria", expliquen fonts veïnals a Voz Pópuli, que asseguren que tot i els problemes de convivència, no imaginaven el fatal desenllaç.

El cadàver de la Gràcia tenia quatre punyalades

El dilluns al migdia, la María Luz es va llençar des de la terrassa de casa seva. Quan els agents van pujar fins al domicili, van poder comprovar que hi havia el cadàver de la Gracia amb quatre punyalades que, presumptament, li havia donat la María Luz amb un ganivet de cuina. Els fets van passar al replà que hi ha entre tots dos edificis, on hi havia un bassal de sang que envoltava el cadàver de la víctima.

La María Luz se suïcida després d'assassinar la seva veïna de 84 anys

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per esbrinar més detalls sobre com ha mort, però tot apunta que ha estat per culpa de les punyalades que, presumptament, li ha donat  la dona que posteriorment s'ha suïcidat

"Antenas matan" / Antena 3

Una dona assassina la seva veïna a Madrid i després se suïcida: tot apunta que el detonant del crim ha estat una discussió per les antenes del terrat / Antena 3

Les antenes del terrat, el detonant del macabre crim de Madrid

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació i tot apunta que el detonant del macabre crim ha estat l'eterna discussió que tenien per les antenes instal·lades al terrat, que s'havia convertit en una de les reivindicacions principals dels veïns de bloc. De fet, a la sisena planta hi havia un cartell que posava "las antenas matan".

Els fets han causat gran commoció al barri de Carabanchel. Segons expliquen les fonts veïnals, una de les dues implicades estava rebent un tractament psiquiàtric, uns fets que encara no han estat corroborats pels investigadors.