Aquest diumenge una dona de 56 anys ha assassinat a punyalades a la seva veïna, una àvia de 84 anys, a Madrid i després s'ha suïcidat. Víctima i agressora tenien múltiples discussions i aquest ha estat del detonant del macabre crim. Quan els agents han arribat al lloc dels fets han pogut comprovar que la dona d'edat avançada tenia nombroses punyalades al cos i que l'assassina s'havia llençat des de la finestra després de matar-la.

Els fets han passat aquest diumenge al barri madrileny de Carabanchel. Cap a les 13:20, els veïns de l'edifici van sentir un fort soroll i, de cop i volta, una dona es va llançar des de la sisena planta caient al carrer, davant la mirada atònita d'un alumne d'autoescola i d'una dona que estaven passejant per la zona i que van poder veure en primera persona el suïcidi.

Policía Nacional / EFE

Una dona assassina a punyalades la seva veïna de 84 anys al barri madrileny de Carabanchel i després de se suïcida llançant-se des d'un sisè pis / EFE

De fet, va ser la professora d'autoescola qui va alertar a Emergències 112 dels fets i, immediatament, els sanitaris del Samur-Protecció Civil i els efectius de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que la veïna de 56 anys s'havia suïcidat

La víctima és una dona de 84 anys morta a punyalades

Els agents van entrar a l'interior de casa seva i van veure que hi havia un enorme bassal de sang i una dona de 84 anys morta a punyalades. La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar què ha passat i, segons les primeres indagacions, la dona ha assassinat a l'àvia i, posteriorment, s'ha suïcidat.

Víctima i assassina tenien molts problemes de convivència

Víctima i assassina eren pacients psiquiàtriques i vivien porta amb porta en un àtic d'un bloc de pisos situat a la ronda de Don Bosco. Totes dues tenien discussions de manera habitual i això provocava problemes de convivència entre els veïns. 

Des del terrat des d'on s'ha suïcidat l'assassina es podia llegir un cartell que posava "les antenes maten" en una antena de telefonia mòbil que, segons els veïns, ha provocat nombroses protestes. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Una baralla veïnal que acaba en tragèdia: una parella de Sant Feliu apunyalada a plena llum del dia

No és la primera vegada que una baralla veïnal acaba a punyalades. Fa dos mesos, a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), van detenir un home per apunyalar una parella al mig del carrer per una discussió entre veïns. En aquest cas, afortunadament, no hi va haver cap víctima mortal.