Novetats del crim de les Borges Blanes (les Garrigues): troben el cotxe del noi assassinat en el narcoassalt de la plantació de marihuana i busquen el seu cadàver a les séquies de la zona. 

La víctima és un noi de Barcelona que vigilava la plantació de marihuana

Els fets van passar el cap de setmana quan els propietaris de la plantació van anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida i van denunciar que havien matat el vigilant, que era un noi d'uns 20 anys de Barcelona que "treballava" vigilant les plantes, que havien estat robades en aquest narcoassalt. Paral·lelament, els pares de la víctima, van posar una denúncia per la seva desaparició.

Troben el cotxe del noi assassinat a les Borges Blanques

Quan els policies es van dirigir fins al lloc dels fets, van veure que hi havia indicis de criminalitat, però que el cadàver havia desaparegut i, malgrat els esforços dels agents, no l'han aconseguit localitzar. El que sí que han aconseguit trobar és el seu cotxe, segons avança el diari Segre, que també ha explicat que han inspeccionat el vehicle i han agafat mostres de les empremtes dactilars per analitzar-les.

Busquen el seu cadàver a les séquies i a la zona rural propera a la plantació

Els Mossos d'Esquadra estan buscant el cadàver de la víctima per les séquies i la zona rural que envolta la plantació de marihuana. Tot i que no descarten cap hipòtesi, pensen que l'autor de l'homicidi, per desfer-se del seu cos, hauria tirat el cadàver a l'aigua o l'hauria intentat amagar per fer la feina més difícil als investigadors.

Mossos d'Esquadra / Archivo

Els Mossos d'Esquadra troben el cotxe del noi assassinat a les Borges Blanques (les Garrigues): busquen el seu cadàver a les zones properes a la plantació de marihuana / Arxiu

Els tres detinguts ja estan en llibertat i diuen que no tenen res a veure amb el crim

De moment, hi ha tres detinguts en aquest cas, que han estat arrestats per un delicte contra la salut pública Es tracta de tres homes, de nacionalitat espanyola, que tenen entre 28 i 43 anys i que asseguren que no tenen res a veure amb l'assassinat i, després de passar a disposició judicial, han quedat en llibertat amb càrrecs. S'han acollit al dret a no declarar, fet que dificulta enormement les tasques d'investigació dels Mossos d'Esquadra.

El cas es troba sota secret de sumari i en mans dels Mossos d'Esquadra

El cas es troba sota secret de sumari i els policies estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, tot s'està centrant a localitzar el cos de la víctima com més aviat millor i en esbrinar qui són els presumptes autors d'aquest narcoassalt, que es podrien enfrontar a penes de presó molt elevades per un delicte d'homicidi o d'assassinat i per un altre delicte de narcotràfic.