Adrian Smith, un bomber anglès, estava de guàrdia diumenge passat quan van rebre una alerta d'accident de trànsit. En arribar, va veure que l'única víctima mortal era l'Ella, la seva filla de 21 anys.

Un bomber anglès acudeix a un incendi

El diumenge 13 de juny la tragèdia va planar sobre els pares d'Ella, una jove de 21 anys. La noia, infermera en pràctiques, havia anat a passar el dia a un balneari a Broadhaven, Pembrokeshire.

Ella Bomber morta / Cedida

Una noia mor en un aparatós accident de trànsit i el seu pare bomber rescata el cadàver sense saber que es tractava d'ella / Cedida

Mentre tornava, va ser víctima d'un aparatós accident de trànsit, en el que el seu cotxe Ford Ka va bolcar en una corba i després va ser envestit per uns altres dos vehicles: un Seat Ibiza i un Citroën C1. Com en aquests casos, es va avisar als serveis d'emergències, a les autoritats policials i als bombers.

Un aparatós accident de trànsit

Dos homes i una dona van ser traslladats a l'hospital amb ferides greus, però una de les ocupants del Ford Ka va morir en l'acte.

I els bombers van haver d'intervenir per treure el cos de la runa del cotxe sinistrat, que també s'havia incendiat. L'encarregat de fer-ho va ser l'Adrian, de 47 anys, que no va poder creure el que va veure.

El cadàver era el de l'Ella, la seva filla de 21 anys, de qui s'havia acomiadat hores abans a la seva casa de Camrose. La policia de Dyfed-Powys va confirmar la defunció i s'ha posat a disposició de la família, que ha quedat devastada.

La víctima mortal era la seva filla Ella, de 21 anys

Un portaveu policial declarava: "Podem confirmar que la persona que lamentablement va morir en la col·lisió de trànsit a la carretera B4341 entre Haverfordwest i Broadhaven diumenge 13 de juny de 2021 ha estat identificada formalment com Ella Smith, de 21 anys, de l'àrea de Camrose".

Ella Bomber morta / Cedida

L'Ella era una estudiant d'infermeria en pràctiques de 21 anys que havia anat a passar el dia a un balneari a prop de la seva localitat / Cedida

El seu pare, l'Adrian, la seva mare Maria i els seus germans, compten amb el suport d'agents de policia especialitzats de la força de Dyfed Powys.

Ara, la seva família i amics reten homenatge a l'Ella, "una filla, germana i neta molt estimada i carinyosa".

El bomber i pare publicava una foto antiga ballant amb ella quan era petita i l'acompanyava de la frase: "Estem completament devastats per perdre a nostra estimada Ella".