Història emotiva i viral a Manchester. Una mare ha agraït el gest d'un complet desconegut que corria pel passeig marítim de Manchester i que es va aturar i va tractar de calmar el seu fill amb autisme, quan el menor es trobava enmig d'una crisi nerviosa.

El corredor va estirar-se al costat del nen al carrer

Natalie Fernando caminava amb el seu fill quan de sobte el petit va enfadar-se després de saber que era hora de tornar a casa. Segons la seva mare, el seu fill, Rudy, té pànic a tornar a casa després de tants mesos de confinament. Natalie va explicar que el seu fill té autisme.

Història viral Manchester / The Sun

Història viral Manchester / The Sun

Així, mentre Rudy es rebolcava a terra cridant fruit d'una crisi nerviosa, un corredor, Ian, va aturar-se al costat del menor per provar d'ajudar-lo.

Després d'una conversa que va estendre's durant diversos minuts, l'home va aconseguir calmar Rudy i ambdós van poder aixecar-se i dirigir-se al cotxe en el que mare i fill tornarien a casa, relata The Sun.

Història viral Manchester / The Sun

Història viral Manchester / The Sun

La història s'ha fet viral

Natalie va compartir la publicació emotiva a Facebook i va mostrar-se molt agraïda pel generós gest d'un ciutadà anònim davant del col·lapse del seu fill. "Estic molt agraïda a Ian, no oblidaré la seva amabilitat", va afegir a la seva publicació a les xarxes socials.

A Espanya, segons diverses associacions, el 75% de les persones amb TEIA o Trastorn de l'espectre autista són menors d'edat. D'ells, el 63% pateix situacions d'assetjament escolar segons la Confederació Autisme Espanya, recull Telecinco.