Clatellada econòmica per a l'estrella del Manchester United Cristiano Ronaldo. El portuguès ha tancat finalment la venda del seu luxós apartament a l'edifici Trump Tower de Nova York, després d'anys intentant vendre'l. Tanmateix, el preu final ha estat molt diferent del que va pagar el futbolista el 2015, la qual cosa li ha suposat una pèrdua de més de 10 milions d'euros. Així ha estat un dels pitjors negocis de CR7.

Cop milionari a Cristiano Ronaldo

El davanter, que des del seu ascens a la fama ha invertit en el sector immobiliari fins a comptar amb una àmplia cartera de propietats per tot el món, va comprar el 2015 un dels luxosos apartaments de Nova York que s'ubiquen a l'edifici Trump Tower, que ostenta el nom del seu propietari, Donald Trump. Feia tan sols dos mesos que l'empresari s'havia presentat a les eleccions nord-americanes, disparant el mercat immobiliari del país, i ningú no s'esperava la seva arribada a la Casa Blanca.

Edifici Trump Tower en Nova York / Wikimedia Commons

Edifici Trump Tower a Nova York / Wikimedia Commons

El pis, de 762 metres quadrats, nou dormitoris, tres lavabos i vistes sobre Central Park i el cor de la ciutat, així com als gratacels de Midtown, va costar a Ronaldo llavors 12,3 milions d'euros, segons el mitjà econòmic Expansión. El 2017, davant de les polèmiques entorn de Trump, es van arribar a recollir firmes a través de la plataforma Care2 Petitions per demanar-li que es mudés d'aquella casa amb el nom tacat.

Pèrdua pel seu apartament en la Trump Tower

El seu primer intent de venda va ser el 2019, tercer any de mandat de Donald Trump, que només guanyava oposició, amb un preu d'uns 8 milions d'euros, abaixant ja el preu de forma considerable i començant a posicionar-se com un dels seus pitjors negocis. I per si no n'hi hagués prou, el novembre passat es va acabar venent encara més barat, per 6,4 milions d'euros, després de no rebre gairebé ofertes per l'immoble i assegurant-se com la seva propietat més devaluada.

Apartament de Cristiano Ronaldo en la Trump Tower / Arxiu|Arxivament

L'interior de l'apartament de Cristiano Ronaldo a la Trump Tower va fer molt parlar per la seva decoració / Arxiu

A part de la influència de la presidència de Donald Trump, la pandèmia i la seva conseqüent crisi econòmica van empènyer finalment a la pèrdua de valor del sector immobiliari, que a Manhattan es va multiplicar. Encara que es desconeix qui és el nou propietari, l'interior de l'apartament és ja de domini públic, i la seva recarregada decoració antiquada, obra del dissenyador Juan Pablo Molyneux, ja va ser motiu de burles i acudits a les xarxes socials, així com ho ha estat ara el preu a què ha hagut de vendre Ronaldo una de les seves propietats més luxoses.