La model nord-americana Zoe Sozo Bethel ha mort després de caure per la finestra del tercer pis del seu apartament de Miami. La família de la guanyadora del certamen de Miss Alabama 2021 ha emès un comunicat en el qual han informat de la mort de Sozo.

El comunicat és molt clar i expressa que la model no va poder superar les fortes lesions que li va ocasionar la seva gran caiguda: "El divendres 18 de febrer de 2022, a Miami, Florida, la nostra estimada Zoe Sozo Bethel va passar d'aquesta vida a la següent com a resultat de sucumbir a les seves ferides".

Sozo, de 27 anys, era una persona molt activa a les seves xarxes socials en les quals opinava sobre actualitat política constantment. Era una ferma defensora de l'expresident dels Estats Units Donald Trump. De fet, havia estat en alguns dels actes de campanya de l'empresari nord-americà.

La família descarta que s'hagi suïcidat

Alguns mitjans locals van especular amb la possibilitat que Zoe Sozo s'hagués intentat suïcidar en saltar per la finestra del seu apartament. Malgrat això, la família va negar rotundament aquests fets i afirmen que tot ha estat per un accident terrible, ja que estan segurs que la model no era una persona que afrontés d'aquesta manera els seus problemes personals.

Després que la policia examinés l'apartament de Zoe Sozo la família va emetre un comunicat en el qual parlava sobre les possibles causes de la mort de la model i negaven que es pogués tractar d'un suïcidi: "L'informe policial inicial és simplement preliminar i no és concloent, i a més manca de fets específics del testimoni de testimonis oculars que alterarien l'estat del 'tipus d'incident' que figura a l'informe policial preliminar".

zoe sozo 2 instagram

Zoe Sozo / Instagram

L'accident va tenir lloc el 10 de febrer i després de passar vuit dies en coma va acabar morint a l'hospital. El cos de Sozo no va poder suportar les ferides tan greus que es van ocasionar després que s'estavellés contra el terra en caure d'una alçada d'uns 10 metres.

Dades personals sobre Zoe Sozo

La model morta era una persona educada en els valors cristians. La seva família és summament religiosa i ella va rebre una educació basada en la fe cristiana i en idees conservadores molt relacionades amb el Partit Republicà dels Estats Units.

Sozo havia treballat com a analista política en la RSBN. També havia treballat com a ambaixadora del Centre Falkirk de Liberty University i Turning Point USA. Havia estat portaveu de Students for Life, una associació, que es dedica a promoure els valors conservadors entre les persones més joves perquè actuïn com ells creuen que és correcte en els seus últims anys d'institut i a la universitat.

La model havia estat criticada a les xarxes socials per algunes de les seves declaracions en les quals condemnava l'avortament, una idea molt comuna entre les persones afins als entorns que freqüentava Sozo. El 2017 va tenir una filla anomenada Jessivana amb Brennan Franklin, l'home que era la seva parella.