L'home de 30 anys amb discapacitat que va denunciar haver estat víctima d'un segrest a Manacor, Mallorca, confessa que les tortures van ser consentides.

Confessió del torturat a Manacor

La presumpta víctima de vexacions i tortures el passat cap de setmana és un home de 30 anys amb un grau de discapacitat reconegut del 38%.

Tot va començar dimarts amb la denúncia del jove, que va acudir a les autoritats per denunciar un segrest del qual havia estat víctima i en el que l'havien torturat.

Segons la seva declaració a comissaria, que coincidia amb les ferides que va haver de tractar a l'hospital Son Espases, set persones l'havien tatuat penis a la cara, l'havien cremat, cosit els dits dels peus i enganxat amb Loctite la boca.

Un concurso sadomasoquista darrere el segrest

L'endemà de la denúncia, tanmateix, es va descobrir que ell mateix havia publicat un anunci en el lloc web MilAnuncios en què oferia diners a canvi de participar en un concurs de pràctiques sadomasoquistes.

Discapacitado torturado en Manacor (Mallorca) / Cedida

L'home de 30 anys va denunciar tortures quan li van tatuar penis a la cara / Cedida Última Hora

Els punts es guanyaven presumptament amb vexacions i tortures a la víctima, que demanava ser humiliat en un fictici concurs de 'canvi de look' i, en funció dels punts acumulats es rebia una quantitat de diners més alta.

"Podeu fer amb mi el que us doni la gana"

Set de les persones participants en la competició van ser detingudes per delictes de detenció il·legal, lesions i vexacions.

Però ara la història dona un nou gir: la víctima ha confessat que va consentir les tortures i que va interposar la denúncia per por a represàlies perquè no tenia diners per pagar el premi del joc que havia creat.

Agredido Manacor / Cedida Última Hora

Li van cosir els dits, enganxar els llavis amb loctite i tatuar penis i altres dibuixos al cos dins un concurs fictici de 'canvi de look' / Cedida Última Hora

Així ho ha afirmat en la seva declaració al jutjat d'instrucció número 3 de Manacor, on ha assegurat que va demanar els participants que li fessin "una putadilla" que durés de per vida -els tatuatges de penis a la cara-.

En llibertat amb càrrecs els set detinguts

També ha fet referència en la seva narració dels fets a missatges de WhatsApp que va enviar al grup que compartia amb els detinguts en què deia "podeu fer amb mi el que us doni la gana".

Tot i això, ha reconegut que no s'esperava que els implicats arribessin tan lluny amb el tema.

Segons informa el diari Última Hora, després de parlar amb el jutge, la víctima va ser acompanyada per la Policia Nacional fins a Palma. Es preveu que les pròximes nits les passi a un hostal fins que Afers Socials gestioni el seu ingrés en un centre tutelat.

Per la seva part i després d'aquesta confessió, els set detinguts, tres dones i quatre homes van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. També s'ha imposat una ordre d'allunyament perquè no puguin contactar amb la víctima.