Els veïns de Son Oliva, Palma de Mallorca, es van desvetllar a dos quarts de sis de la matinada d'aquest diumenge en sentir un fort soroll que provenia del carrer. Els més curiosos van sortir per a esbrinar el que havia passat, i la sorpresa va ser majúscula quan van veure un cotxe bolcat sobre altres dos aparcats sota un pont per vianants.

Els ocupants del vehicle van escapar i la Policia de Palma està tractant de trobar-los, però un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes mostra com un cotxe puja pel pont de vianants que creua la Via Cintura i continua endavant malgrat el fet que anaven raspant els laterals del vehicle, un senyal inequívoc que aquell no era el seu lloc. Però el conductor havia de ser molt tossut, perquè va continuar fins que va trencar la barrera que indicava un gir, precipitant-se d'una altura de 7 metres.

No és el primer cotxe que intenta creuar aquest pont

Alguns testimonis van anar a socórrer els ocupants del vehicle accidentat, però en arribar van trobar el cotxe bolcat sobre altres dos, buit. La Policia va arribar poc després i van comprovar que el vehicle no estava assegurat. Els veïns de la zona expliquen que no és el primer cop que un conductor intenta travessar aquest pont, però mai havia arribat a produir-se un accident. "Mai havia vist alguna cosa així en 20 o 30 anys", van comentar des de l'equip d'Emergències que també va acudir al lloc dels fets.

El pont, a banda de ser massa estret per un cotxe, fa un gir inesperat en forma de S al final, on els vehicles que intenten creuar queden atrapats sense possibilitat de continuar endavant. El conductor del vehicle aparentment desconeixia l’existència d’aquest gir i s’especula que per això va continuar en línia recta en comptes d’alentir la marxa. Es desconeix si els passatgers van sofrir danys durant la caiguda, ja que van fugir immediatament. Gràcies a la documentació que van trobar a l’interior del vehicle, els agents ja han pogut identificar al conductor i l’estan buscant per detenir-lo.