Un home, de nacionalitat colombiana i de 45 anys, va colar-se a l'habitació de la nòvia del seu fill mentre ell dormia al costat i, presumptament, la va agredir sexualment. Els fets es van produir després d'una nit de borratxera de tots tres a Palma (Mallorca) i el suposat violador va acabar detingut per la Policia Nacional, segons ha avançat Última Hora. Tant la noia com el fill eren menors, tots dos de 17 anys d'edat, que una vegada van acabar la festa nocturna van anar a la casa familiar a descansar. Ambdós van consumir alcohol en grans quantitats, també l'arrestat, la qual cosa va provocar que el fill se n'anés directe a la seva habitació a dormir profundament. Poc després va entrar ella i va ficar-se al llit al seu costat, fins que minuts més tard el pare va introduir-se sota els llençols per abusar d'ella.

L'home la va violar mentre dormia, amb el fill al costat, fins que va despertar-se i va cridar

El pare va entrar a l'habitació i va situar-se al costat de la noia, que estava dormint juntament amb el fill al llit. Tots dos eren en un somni profund i no es van adonar de la seva presència. Per això, l'individu va començar a treure-li la roba interior a la seva futura nora i la va agredir sexualment. El jove no va assabentar-se de res, a conseqüència de l'estat d'embriaguesa que portava. Però, en un moment concret, la dona va despertar-se i va començar a cridar en veure al seu futur sogre tocant-la. El fill va despertar-se també i els altres membres de la família que eren a la casa van entrar a la sala.

"Ho sento molt. De veritat, estic molt borratxo i he perdut el control. Perdona'm fill meu, perdona'm", va cridar el pare en ser descobert, segons ha explicat el mitjà citat. Això va succeir poc després d'una baralla que va iniciar el noi amb el seu pare en veure l'agressió sexual a la seva parella. L'home va acabar sortint del pis. Els dos nois van parlar amb la mare i li van explicar el que havia passat per, finalment, anar tots a interposar la corresponent denúncia a la Policia Nacional de Palma.