Aquest dilluns un veí de Palma de Mallorca ha tingut un bon ensurt en trobar el cos sense vida d’un home en mig del carrer. El mort, de 62 anys, estava assegut en una cadira de rodes, i en un primer moment semblava estar adormit. La persona que l’ha trobat estava passejant pels voltants i va apropar-se per veure si necessitava alguna cosa, i en adonar-se que no presentava senyals de vida, va avisar immediatament als serveis d’emergències.

Sense signes de violència

La troballa es va fer al voltant de les vuit del matí al Camí de ca l'Ardiaca, als afores de Palma. El cadàver es trobava a la seva cadira de rodes molt a prop del Centre de Transeünts de Ca l'Ardiaca i no presentava signes externs de violència, la qual cosa fa pensar que la mort es va produir per causes naturals. El personal sanitari traslladat al lloc de la troballa només va poder certificar la mort de l'home, que havia ocorregut feia unes hores.

Una patrulla de la Policia Nacional també va acudir a l’escenari, i van poder esbrinar que el mort era usuari habitual del centre de transeünts. Tot apunta al fet que l’home pretenia acudir al citat centre quan es va produir la mort. Un forense va examinar el cos i posteriorment es va ordenar l’aixecament del cadàver.

Troben una parella sense vida a casa seva

Una parella de nacionalitat britànica ha estat trobada sense vida aquest dilluns a l'interior del seu domicili situat al municipi de Selva (Mallorca). El fill de la parella, de 54 i 62 anys, ha alertat la policia després de no rebre notícies dels seus pares en un parell de dies.

Una patrulla de la Guàrdia Civil es va desplaçar fins al domicili i en entrar van trobar els dos cossos sense vida. No presentaven signes de violència, i la principal hipòtesi amb la qual treballen és que la parella hauria mort a causa d'una mala combustió d'una bomba de butà, ja que els agents van notar una forta olor de gas a l'interior. Tot i això, serà l'autòpsia la que determini la causa exacta de la mort; el forense que va examinar els cadàvers ha assegurat que portaven, almenys, dos dies sense vida.