Mor l'estrella d'OnlyFans Coconut Kitty. El seu nom real era Diana Deets i a més de creadora d'aquesta xarxa social normalment utilitzada per penjar imatges i vídeos íntims o fins i tot sexuals, era una popular influencer d'Instagram. El decés inesperat de la noia de 24 anys que residia als Estats Units va produir-se a principis de febrer. Segons SNB13, informes no confirmats afirmen que la jove va patir una llarga lluita amb la depressió i d'altres malalties mentals que podrien haver estat associades amb la reacció i crítiques que els usuaris li feien als comentaris de les publicacions que pujava a les diferents plataformes. 

Les acusacions a les seves publicacions podrien ser el desencadenant de la mort

La jove va suïcidar-se el 12 de febrer, tot i que la mort no va anunciar-se fins aquest dissabte als seus 5,4 milions de fans en una extensa publicació a les xarxes. La publicació deia que era mare, germana, filla i millor amiga i descrivia a Deets com un model a seguir. Tanmateix, la família no ha corroborat encara el decés oficialment.

Tot apunta que es va treure la vida per una reacció a la feina i els seus detractors que li comentaven que les modificacions i filtres la feien semblar una nena més que una noia de 24 anys. Aquesta acusació va arribar fa uns anys de mans de la creadora de contingut Kate J. Oseen, qui la va criticar dient que "preparava" els menors per unir-se OnlyFans. "Ella enganya les noies joves perquè pensin que poden ser aquí", va advertir.

"El diumenge passat, Coconut va treure's la vida. Era tan testarruda i forta, però també tan amable. Amb el cor més gran que mai hàgim conegut. Sempre estava tractant d'animar a tots al seu voltant, volia que tots guanyessin. Ella sempre acollia animals que necessitaven una llar. Ella era el tipus de persona que deixaria tot per ajudar-te amb els teus problemes i sempre estaria al teu costat. Mai saps realment pel que està passant algú", diu el text publicat a les seves xarxes socials. L'esgotament de ser exposada públicament a Internet, tot i ser una de les principals fonts d'ingressos, sembla que va ser el desencadenant de la seva mort de forma imprevista.