Una família de Figuerola del Camp denúncia la brutal agressió al seu gat, el Coco, que va ser tirotejat al cap amb una arma de balins.

Coco, un gat brutalment maltractat

Aquest cap de setmana, el Coco va tornar a casa greument ferit.

"Tres balins dins la cara, amb un d'ells que li havia entrat per l'ull" afirmava la família de l'Alt Camp.

El veterinari va comptar fins a dotze impactes de balins a la cara i al cap. "No entenc quina mena de personatge i amb quina finalitat pot haver fet això" va sentenciar el professional.

Per la forma en què va ser ferit el Coco, sembla que el van lligar o retenir d'alguna manera mentre el disparaven perquè no escapés, va denunciar també la família. 

Li claven 12 trets al cap i la cara

Els fets van arribar a les institucions de la localitat.

En un comunicat, l'Ajuntament de Figuerola del Camp va denunciar i rebutjar aquest cas de maltractament animal, al·legant que  "aquests fets ultrapassen una línia vermella que no hauria de traspassar-se en cap cas".

"Esperem que serveixi aquest escrit de rebuig, per fer reflexionar a tot-hom, però sobretot a la persona o persones que ho han fet, també als seus familiars i amics, que sabran si a casa hi ha cap arma d’aquestes característiques, i tothom en general, perquè estiguem al cas", prosseguia la denúncia en el document que van fer arribar als veïns.

"No abaixem la guàrdia, i denunciem qualsevol acte d’incivisme que vegem, i sobretot fets com aquest", van concloure des del consistori.

Maltractament animal: problema reincident

Desafortunadament, atacs contra animals indefensos tenen lloc molt freqüentment. Una dona va matar el seu gos fa una setmana a Castelló, deixant l'animal mort amb el cap trencat en un contenidor.

Perro venta tienda / Antena 3

La botiga 'Ladridos' de Nou Barris venia cadells malalts i ocultava al congelador cadàvers de gossos sense registrar / Arxiu 

També fa una setmana es va precintar la botiga 'Ladridos' a Nou Barris, Barcelona, que va ser denunciada per ocultar cadàvers de gossos sense registrar al congelador i per tenir a la venda cadells malalts.