Terrible cas de maltractament animal a Castelló: investiguen un home per haver matat un gos partint-li el crani i llençar el seu cadàver al contenidor.

Mata un gos partint-li el crani a Castelló

Els fets van passar a Caudiel, un petit poble de Castelló el dimecres passat quan els agents del Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de Segorbe van localitzar el cadàver d'un gos a l'interior d'un contenidor amb una gran ferida al cap.

Per aquest mateix motiu, es van posar a investigar per aconseguir identificar el presumpte autor de la mort d'aquest animal i, després de la cerca, finalment, van aconseguir esbrinar qui era el seu amo i l'estan investigant, ja que presumptament hauria matat la seva mascota a Viver i hauria amagat el seu cadàver en un contenidor de Caudiel, un poble a uns sis quilòmetres de Viver.

Delicte contra la protecció de la flora, la fauna i els animals domèstics

Després d'aconseguir localitzar i identificar el presumpte autor dels fets, se l'està investigant per un delicte contra la protecció de la flora, la fauna i els animals domèstics per haver matat un gos, suposadament, partint-li el crani.

La Guàrdia Civil ha aprofitat l'ocasió per agrair la col·laboració ciutadana pel que fa a delictes de maltractament animal i, a més, també han dit que hi ha un tag a les seves xarxes socials per donar visibilitat a aquests casos: #yosipuedocontarlo que, a més, també es dona informació sobre com actuar davant aquests delictes.

Mata dos gossos a la Rioja

Malauradament, aquest no és l'únic cas de maltractament animal: una dona de 66 anys de Santo Domingo de la Calzada, un petit poble de la Rioja, està sent investigada per haver llençat a les escombraries tres gossos acabats de néixer: dos d'ells van acabar morint.