Enxampats venent droga al mercat municipal de Blanes (Selva), entre peix, carn i verdures. Un home de 56 anys ha entrat a presó per traficar amb cocaïna a aquest espai de botigues d'alimentació de la ciutat. Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones en total, atès que l'individu que ja està entre reixes actuava de forma coordinada amb un altre de 43 anys, una dona de 42 i una menor. L'operatiu policial als voltants del mercat es va saldar amb dues entrades simultànies a les cases dels dos homes investigats aquest divendres 24 de març al matí.

Cocaïna i més de 1.000 euros en efectiu

En l'escorcoll d'un dels habitatges van localitzar uns 75 grams de cocaïna i 1.185 euros en efectiu. A més, els agents van detenir l'home de 56 anys i una menor d'edat. a l'altre domicili on van accedir van trobar-hi els estris necessaris per fer la venda al detall de la droga. Hi havia bosses de plàstic retallades de forma circular, bàscules de precisió i filferro plastificat de color verd, que coincideix amb les paperines comissades durant la investigació. La policia catalana va arrestar l'altre individu i la dona en aquest immoble. 

La investigació dels Mossos d'Esquadra va iniciar-se a finals de desembre de l'any passat, quan la policia va tenir coneixement que al barri de Mas Enlaire de Blanes hi havia un punt de compravenda de cocaïna. Durant les indagacions, a més, els agents van comprovar com dues persones distribuïen les substàncies estupefaents per la zona del mercat municipal. El modus operandi era senzill: rebien una trucada i quedaven amb els compradors, a vegades al carrer i d'altres a la porta dels establiments. Per tot això, van realitzar el seguiment i escorcoll dels dos domicilis

Quatre detinguts, un d'ells ingressa a presó

Els dos homes detinguts, de 56 i 43 anys, tenen antecedents policials i van passar a disposició judicial al dia següent de ser arrestats, aquest dissabte 25 de març. Un d'ells ha ingressat a presó i l'altre està en llibertat a l'espera de judici. Respecte a la dona i la menor, van quedar en llibertat el mateix dia, després de declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i amb el compromís de presentar-se davant del jutge que instrueix el cas i la Fiscalia de Menors quan siguin requerits.