Un home ha estat agredit i robat per un grup de quatre homes el passat dimecres a Blanes (la Selva). Els fets van ocórrer a l’interior del domicili de la víctima, al carrer Senda del Molí del barri dels Pins, a primera hora del matí. Després de colpejar i emmordassar l’inquilí del pis, van fer-se amb 300 euros en metàl·lic i van fugir del lloc. Els agents de la Unitat d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra de Blanes han obert una investigació per tal de localitzar i identificar els assaltants.

Es van fer passar per policies

Segons la declaració de la víctima, que ha recollit Diari de Girona, les quatre persones que van assaltar l’habitatge es van fer passar per policies perquè l’home els deixés entrar. Els assaltants van accedir armats amb pals, una pistola i un ganivet, i van amenaçar l’home que els va obrir la porta. La víctima va intentar impedir-los el pas, però va acabar agredit, emmordassat i lligat de mans en una cadira, i el van tancar en una de les habitacions.

L’aldarull del forcejament va alertar un dels veïns, qui va trucar als Mossos d’Esquadra. Mentre els agents arribaven, però, els lladres van tenir temps per fer-se amb 300 euros en efectiu i fugir del lloc. En arribar, la policia només va trobar la víctima, qui presentava diverses contusions per tot el cos, i que va haver de ser atès pels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Investigació oberta

Els Mossos van interrogar l’home, qui els va explicar que els seus atacants anaven amb el rostre cobert i s’havien mostrat molt violents. Els agents desplaçats fins al lloc de l’incident van pentinar la zona, però no hi havia ni rastre dels assaltants. A hores d’ara tenen una investigació oberta per tal d’esclarir els fets, i no s’han dut a terme detencions.

Les primeres hipòtesis de la policia apunten que els quatre lladres estaven buscant una altra persona que vivia anteriorment en aquell pis per un presumpte deute per tràfic de drogues. Com que no van trobar la persona que buscaven, però, van decidir efectuar el robatori de totes maneres, deixant l'actual inquilí malferit en el procés.