Twitter posa fi a la polèmica de José Eugenio Arias-Camisón, més conegut en aquesta xarxa social com "l'hoteler feixista", després que pengés una imatge d'un cartell molt controvertit on demanava treballadors.

Un hoteler crític amb el govern

L'empresari basc i resident a Marbella és el propietari del Rostidor Guadalmina, un restaurant el disseny del qual es caracteritza per una decoració d'extrema dreta. Durant els últims mesos, José Eugenio s'ha fet popular a Twitter per les seves nombroses queixes en contra del govern de Pedro Sánchez i la nova normativa del pla d'estalvi energètic. Al seu torn, se li ha pogut veure jutjant la Llei Antitabac i les pagues dels aturats.

Però la polèmica més cridanera va arribar amb un cartell que va penjar al seu restaurant amb la intenció de queixar-se davant de la dificultat de trobar treballadors per al seu local. En la imatge es podia llegir: "Paguem per sobre del conveni i no apareix ningú. Tenim més de tres milions d'aturats cobrant el subsidi (10.000 a Marbella i 5.000 a Estepona), i 203.000 persones cobrant l'Ingrés Mínim Vital. I un nombre indeterminat d'immigrants il·legals cobrant una pensió i tenint assistència sanitària". Acaba amb un "vergonya nacional".

Captura de Pantalla 2022 08 20 a les 10.04.48
Imatge del cartell de José Eugenio al seu restaurant I Twitter

Allau de crítiques dels usuaris a Twitter

Els usuaris de Twitter no van tardar a respondre i criticar el seu cartell i l'han batejat com l'hoteler "antiroig" o "feixista". Els seus nombrosos missatges i acusacions en el seu compte personal ho deixen clar: "Govern traïdor, separatista, comunista i terrorista", "absurda norma d'estalvi energètic"o "anar-vos a la merda tots. Rojos de merda", entre d'altres. Encara que sí que és cert que té centenars de seguidors en el seu compte, aquest personatge se li ha escapat de les mans.

Captura de Pantalla 2022 08 20 a les 10.08.02
Un usuari critica el polèmic cartell I Twitter

Twitter tanca el compte de l'hoteler

Aquestes polèmiques intervencions l'han portat a enfrontar-se amb centenars de tuitaires, periodistes i activistes d'esquerra, i per a sorpresa de tots, també amb qui comparteix espectre ideològic. Per aquesta raó, Twitter no ha tardat a agafar les regnes de l'assumpte i ha pres la decisió de suspendre el seu compte per incomplir les regles de Twitter.

Davant d'aquestes acusacions, l'hoteler va negar en una entrevista a L'ESPANYOL ser fatxa: "A veure, jo tinc el meu local ple de banderes d'Espanya. De Franco no hi ha res, la qual cosa passa que per a alguns posar la bandera és de fatxes". Tanmateix, s'ha declarat ser enemic de Pedro Sánchez. De fet, José Eugenio el va declarar persona 'non grata' al seu restaurant de Màlaga. "A mi no m'agraden ni la política ni els polítics, però molt menys m'agraden els polítics d'esquerra que el que fan és arruïnar aquest país", va dir a la seva xarxa social.

Per sort, davant d'aquest tipus de persones, Twitter sol reaccionar amb mà dura. No sabem quant temps estarà incomunicat, o si es crearà un altre compte paral·lel, el que no hi ha lloc a dubtes és que segurament l'hoteler tornarà aviat a "continuar donant guerra", fins que torni a 'liar-la' amb les seves insensates declaracions.