Els veïns de Lloret de Mar han gravat en vídeo una brutal pallissa ocorreguda als carrers de la localitat gironina la matinada d'ahir, dijous 15 de juny. Les imatges són dures de veure per l'agressivitat dels assaltants, així com el tracte que rep una de les víctimes. Tot i que els agressors han estat identificats per la Policia Local de Lloret de Mar (La Selva, Girona), les víctimes, per ara, no han presentat cap denúncia, segons han confirmat els Mossos a ElCaso.cat

Els atacants són cinc joves identificats per la Policia Local 

Els fets van succeir ahir cap a les sis del matí, quan un grup de tres persones, format per una parella de joves i un tercer acompanyant més gran, es trobava passejant pels carrers del poble; tots tres són turistes de nacionalitat francesa. Aleshores, un grup de joves que anava en cotxe va començar a increpar-los verbalment, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat les fonts policials a ElCaso.cat. 

El jove els recrimina el comportament i és en aquest moment que la situació es complica per a tots tres. Els cinc joves estacionen el vehicle i en baixen, amb una actitud xulesca. Els cinc joves, tal com es pot veure a les següents imatges, comencen a agredir físicament els dos homes, pegant-los puntades de peu i donant-los cops de puny a la cara i el cap, mentre la noia intenta interposar-se i frenar la baralla. Els agressors també arrosseguen els dos homes per terra: es pot veure com un dels atacants llença a terra l'home més gran i li pega repetides vegades mentre ell és a terra. Mentre això succeeix, els tres altres agressors s'acarnissen amb el noi jove, pegant-li entre tots tres quan és a terra i, finalment, traient-li la roba i deixant-lo despullat al mig del carrer. Finalment, els joves pugen al seu cotxe, un Mini Cooper de color blau, i fugen del lloc. No ha transcendit si, a més de la pallissa, els assaltants han robat també a les seves víctimas. 

El vídeo que uns veïns de Lloret de Mar han pogut captar de l'agressió s'ha fet viral a les xarxes a causa de l'agressivitat dels atacants contra les víctimes. Els agressors agredeixen els dos homes, els peguen, els donen puntades de peu i els arrosseguen per terra violentament. Una de les víctimes, a més de l'agressió física, és despullada pels agressors mentre continuen arrossegant-la per terra. / Instagram

Les víctimes no han volgut interposar denúncia

Malgrat la violència i agressivitat dels agressors, les tres víctimes han decidit no interposar cap denúncia pels fets ocorreguts. Segons ha pogut saber La Vanguardia, l'home jove que rep més cops i al qual deixen nu al mig del carrer hauria manifestat a la Policia Local de Lloret de Mar que "no vol perdre el temps si no es localitza als agressors"; per altra banda, tal com ha explicat el mateix mitjà, els testimonis dels fets van proporcionar les imatges a la policia i, tot i que la matrícula no s'aprecia correctament, sembla que podria ser de Polònia. Els Mossos d'Esquadra de la província de Girona, no obstant això, han confirmat a aquest mitjà que els agents locals del municipi tenen identificats als agressors, però que si no hi ha denúncia no poden ni actuar ni investigar els fets. 

Les ferides de la principal víctima, lleus

Una de les tres víctimes, l'home jove, va ser traslladat fins a l'Hospital de Blanes amb ferides lleus a causa dels cops.