El món de les subhastes per internet està ple d'objectes surrealistes que es venen a preu d'or, com en el cas d'un cheeto que s'ha arribat a vendre a més de 8.000 euros. El motiu? Perquè té forma del famós culturista Arnold Schwarzenegger.

La subhasta es va fer fa uns mesos a Ebay, però actualment continua sent viral. Per surrealista que sembli, una persona ha pagat un total de 10.000 dòlars, que són 8.450 euros, per aconseguir un "cheeto" en forma d'Arnold Schwarzenegger, uns fets que s'han comentat molt a les xarxes socials.

"Cheetos ardents! Únics! Arnold Schwarzenegger, en posició de Mr. Olympia!"

A l'oferta s'explicava que era un article de col·lecció  molt demandat. "Cheetos ardents! Únics! Arnold Schwarzenegger, en posició de Mr. Olympia!", es deia a la descripció. Davant l'èxit d'aquest cheeto culturista, molts usuaris no han dubtat a posar a la venda més cheetos amb formes inusuals que s'han venut a preu d'or.

Cheeto Arnold / Ebay

S'ha venut per més de 8.000 euros un cheeto en forma d’Arnold Schwarzenegger en una subhasta d'internet / Ebay

Venus de Milo i penis i testicles a preus d'or

En aquest portal l'internet, també s'han pogut veure ofertes surrealistes com la d'un cheeto que en forma de foca que es venia per ni més ni menys que 129.719 euros. També es donava l'opció de comprar un cheeto de Venus de Milo, entre moltes altres formes surrealistes, com un cheeto en forma de penis i testicles que va ser comprat als Estats Units per 434 euros.

Cheeto Venus Milo / Ebay

A Ebay també s'ha arribat a vendre un cheeto en forma de Venus de Milo per un preu desorbitat / Ebay

Venen un cheeto en forma d'Estàtua de la llibertat

Un altre cheeto surrealista que s'ha venut a preu d'or és un en forma d'Estàtua de la llibertat. L'home no va dubtar a posar-ho en venda, amb l'esperança que algú el volgués i el va vendre per 200 dòlars, uns fets que es van fer virals.

Per si no n'hi hagués prou amb aquestes surrealistes "ofertes", també s'han subhastat cheetos en forma de girafa per més de 419 euros. Davant l'èxit absolut que ha tingut aquesta estranya moda, són moltes les persones que han començat a vendre menjar amb formes estranyes com, per exemple, un Dorito en forma de Patricio Estrella.

Un home ven una gravació d'un pet per 73 euros

Però els cheetos no són les úniques coses surrealistes que s'han posat en venda en aquest portal. Fins i tot s'han arribat a vendre gravacions digitals de pets per 73 euros. Va ser un ciutadà de Nova York qui va tenir aquesta idea i ho va publicar a Ebay, sense imaginar-se que algú seria capaç de comprar-lo per aquest preu, uns fets que també van córrer com la pólvora a les xarxes socials.