Mario Biondo, el càmera de Telecinco mort fa nou anys en estranyes circumstàncies a Madrid, va ser assassinat. Aquesta és la conclusió a la qual han arribat els fiscals d'Itàlia, que han demanat a Espanya que investigui el cas, ja que va ser tancat com un suïcidi, però la investigació policial va estar plagada de negligències. 

Mario Biondo va morir als 30 anys el 30 de maig del 2013 a Madrid. Va aparèixer penjat a casa seva i, aparentment, semblava un suïcidi, però hi havia moltes dades que no quadraven. La Policia Nacional va tancar el cas amb aquesta hipòtesi del suïcidi, però els familiars de la víctima van decidir portar el cas a Itàlia, ja que el Mario, tot i viure a Espanya, tenia la nacionalitat italiana.

Mario Biondo era el marit de Raquel Sánchez Silva

Després que Fiscalia de Palerm (Itàlia) hagi conclòs que la parella de la famosa presentadora Raquel Sánchez Silva va ser assassinat, han explicat detalladament què creuen que va passar aquell 30 de maig. La presentadora de Zapeando va tenir moltes contradiccions en el seu testimoni i està en el punt de mira dels familiars de la víctima.

Raquel Sánchez Silva / Wikimedia Commons
Raquel Sánchez Silva és la viuda de Mario Biondo, el càmera de Telecinco que va ser assassinat a Madrid fa nou anys / Wikimedia Commons

Convençuda que el van matar perquè "sabia masses coses".

No obstant això, tampoc descarten que hi hagi més persones implicades. De fet, estan convençuts que "els assassins del seu fill son persones molt conegudes a Espanya", segons explica Santina Biondo en una entrevista. La dona està convençuda que el van matar perquè "sabia masses coses".

Mario Biondo va ser assassinat

Entre moltes de les teories de la seva mort, es va dir que va perdre la vida de manera accidental per una asfíxia eròtica i que prenia drogues; però no s'ha trobat cap prova ni cap indici que corrobori aquesta teoria. A Fiscalia d'Itàlia ho tenen molt clar: Mario Biondo va ser assassinat i, la persona o les persones que el van matar, van fingir que s'havia suïcidat.

Els familiars de Mario Biondo lluiten perquè Espanya reobri el cas

Des de Palermo també han remarcat que no entenen per què els policies no van investigar a Raquel Sánchez intervenint el seu telèfon, ja que havia tingut moltes contradiccions en el seu testimoni i, a ulls dels familiars de la víctima, sap molta informació que no ha dit.

"Després de nou anys amb la justícia italiana ens ha recompensat parcialment aquesta llarga batalla amb la paraula 'assassinat'. Farem tot el que estigui a les nostres mans perquè es torni a obrir el cas", diu la mare de la víctima a El Mundo, on ha assegurat que no pararà fins que es faci justícia.