Luis Lorenzo i Arantxa Palomino, els investigats per l'assassinat de Maria Isabel, la tieta política del famós actor de La que se avecina, van tenir una conversa abans del crim on parlaven de les ganes que tenien que morís la dona de 85 anys per comprar-se una casa amb els diners de l'herència. La Guàrdia Civil pensa que la van tenir mesos incomunicada per tal que no pogués demanar ajuda als seus familiars i ho estan investigant.

La víctima era d'Astúries, però es va mudar amb el Luis i l'Arantxa a Rivas-Vaciamadrid l'abril de l'any passat fins que, al cap de dos mesos, va morir, aparentment, de manera natural. No obstant això, els familiars de la víctima van veure que hi havia moltes dades que no quadraven i li van fer una segona autòpsia, que va determinar que havia estat assassinada enverinada amb metalls pesants.

Luis Lorenzo i Arantxa Palomino investigats per l'assassinat

La Guàrdia Civil va obrir una investigació i va detenir Luis Lorenzo i Arantxa Palomino com a presumptes autors dels fets. Tot i que estan en llibertat amb càrrecs, se'ls continua investigant per la mort violenta de la dona de 85 anys i cada dia hi ha més indicis que podrien demostrar la seva presumpta autoria.

Va veure el Luis "tallant piles i traient una pols blanca"

De fet, segons explica El Confidencial, un testimoni va sentir una conversa privada entre ells dos, on explicaven que tenien ganes que la dona morís per poder comprar una casa amb els diners de l'herència. Aquesta persona també va sentir com la dona assassinada intentava marxar de casa mentre que el Luis i l'Arantxa ho impedien i se'n reien d'ella.

Per si no fos poc, un altre testimoni va explicar que va veure el Luis "tallant piles i traient una pols blanca", unes declaracions que quadren amb la mort violenta de la víctima, que va ser enverinada amb metalls pesants.

La víctima estava completament incomunicada sense mòbil

D'altra banda, la Guàrdia Civil també està investigant si els presumptes assassins van tenir la dona incomunicada controlant el seu mòbil. Segons consta a la investigació, en els dos mesos que va estar vivint a Rivas-Vaciamadrid, només va rebre una trucada. De fet, tal com explica un familiar, li amagaven el mòbil en un moble de la cuina per evitar que li digués a ningú com l'estaven maltractant. 

Luis Lorenzo i Arantxa Palomino no son els únics investigats per aquest assassinat. També estan investigant la cuidadora de la víctima com a presumpta autora dels fets i caldrà esperar a saber com avança la investigació i que se celebri el judici per veure si, finalment, els acaben condemnant per l'assassinat de la seva tieta política.