Dani Alves respon per carta la seva parella, Joana Sanz, des de la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). La model canària, de 29 anys, està en tràmits de separació del futbolista després de ser detingut per la presumpta agressió sexual a una noia de 23 anys durant les vacances de Nadal —la nit del 30 al 31 de desembre passat—, a la discoteca Sutton de Barcelona, i també va publicar a xarxes socials un text on confirmava el divorci de l'exestrella del Barça. "La sensació d'abandonament i soledat torna a tocar la meva porta. Milers de per què sense resposta. Vaig escollir com a company de vida una persona que davant dels meus ulls era perfecte. Sempre va estar quan més el necessitava. Sempre va donar-me suport en tot, sempre va impulsar-me a créixer...", va assegurar la dona. Tot això, mentre recordava les mirades que Alves li feia i que la feien convertir-se "en lo més increïble del món", però confirmant definitivament que deixa la relació i trenca el matrimoni amb l'esportista. Ara ell, des del centre penitenciari català, ha decidit respondre a tot això.

Carta manuscrita de Dani Alves / CEDIDA
Carta manuscrita de Dani Alves / CEDIDA

En una carta manuscrita, a la qual ha tingut accés ElCaso.cat —que es pot veure a la imatge superior—, el brasiler ha enviat paraules amables i d'afecte a Joana Sanz, qui va ser la seva muller durant gairebé vuit anys. "Van ser gairebé vuit anys de molt amor, afecte, respecte i cures mútues, en particular els darrers anys al teu costat tot sembla més fàcil", comença el redactat del text, que seguidament fa referència a la model i els seus fills, Dani Filho i Victoria, assegurant que "va ser el millor que me va passar a la meva vida". Però, poc després, Alves lamenta la seva decisió de divorciar-se d'ell "en aquests moments difícils" i "anhelo que la vida ens brindi una altra oportunitat de tornar a estimar-te". 

Dani Alves assegura que continuarà "lluitant" per demostrar la seva innocència

El futbolista parla poc després de la "injusta situació" que estan vivint i comprèn, en referència a la, encara, dona, que "no hagis pogut suportar tota aquesta pressió". Respecte això assegura que els fets dels quals està acusat "són aliens a mi" i els seus valors. Per això, recorda que continuarà "lluitant" fins al final amb "l'amor incondicional dels meus fills, dels meus pares i dels que continuen al meu costat, per aviat demostrar la meva innocència al món sencer". Així conclou la carta escrita a mà per Dani Alves, que és a presó provisional sense fiança pel seu suposat risc de fuga d'Espanya.