Tom Holland i Zendaya, protagonistes de l'última seqüela de Spider-Man, l'home aranya, s'han convertit en la parella del moment. Ara, han invertit més de tres milions d'euros en un nou caprici: el seu primer niu d'amor, una casa al conegut barri de Richmond, a Londres, Regne Unit. Així s'ha tancat el tracte i serà la residència dels seus somnis.

L'últim caprici de Tom Holland i Zendaya

Segons els informes, que han confirmat que la relació ha arribat al següent nivell amb la compra d'aquesta casa, les dues estrelles de 25 anys estan convertint la Gran Bretanya en la seva base principal. Amb sis habitacions, aquesta mansió estarà ubicada en el famós barri residencial londinenc de Richmond, conegut per ser la residència de celebritats com Mick Jagger, Angelina Jolie, Tom Hardy, Jerry Hall o David Attenborough. Valorada en tres milions de lliures, al voltant de 3,5 milions d'euros, serà restaurada per la parella.

Tom Holland i Zendaya / Europa Press

Tom Holland i Zendaya / Europa Press

De fet, ja s'ha fet públic que serà la firma KGF Group qui liderarà els canvis i reformes en la residència, sumant una xifra d'uns 300.000 euros. Malgrat la multitud de zeros que sumen l'adquisició de la casa, els diners no semblen ser un problema per a la parella. I és que Tom Holland està valorat en més 13 milions i Zendaya més d'11.

La primera casa de la parella del moment

Entre les reformes s'inclourà una sala de cinema, un gimnàs i un estudi exclusiu per al Tom, que a més es trobarà a prop del lloc en el qual va créixer, Kingston upon Thames, a uns sis quilòmetres de la seva nova residència. El mitjà encarregat de confirmar els fets ha estat The Mirror.

Richmond, barri de Londres / Flickr

La casa està ubicada a Richmond, el famós barri de Londres / Flickr

La publicació informa que la parella va volar recentment a Londres des de Los Angeles per recollir les claus de la seva nova casa i planeja mudar-se allà durant l'estiu. El mateix diari recollia que fonts de l'entorn de Holland i Zendaya assegurava que "Estan molt enamorats i volien que la seva primera llar fos Londres, on va créixer el Tom. Tots estan emocionats per ells".

La reconciliació dels tres Spider-Man

Aquesta notícia arriba alhora de la visita de Tom Holland a Barcelona per presentar el film Uncharted, que ha causat un gran enrenou. A més, fa poc, en una entrevista amb The Hollywood Reporter se sincerava sobre la seva relació amb els seus antecessors. Es penedia, va dir, de no haver parlat amb Andrew Garfield després d'assumir el paper de Spider-Man. Garfield va interpretar el superheroi a The Amazing Spider-Man de 2012 i la seva seqüela de 2014 The Amazing Spider-Man 2 abans que el Tom el reemplacés el 2017.

Finalment, a Spider-Man: No Way Home, l'última, estrenada l'any passat, han pogut fer les paus, compartint pantalla amb el primer de la seqüela, Toby Maguire, amb qui es desfà en elogis en les entrevistes. "Gràcies per ser tan amable i permetre'm compartir això amb tu. Gràcies per fer un salt de fe i tornar", li dedicava el mític Spider-Man que tots recordem. Tobey no havia actuat en gairebé 10 anys, "així que tots ens vam abraçar i plorar perquè significava molt per a nosaltres", rematava Holland.