La Policia Nacional de València ha detingut el passat 3 de desembre un jove per haver robat un patinet elèctric i per apunyalar la parella de la propietària del mateix. El detingut, considerat com un individu perillós, havia provat de fugir amb el seu botí, atacant fins i tot els quatre policies que li intentaven detenir.

Aquest intent de robatori va tenir lloc la nit del passat dissabte al carrer Bernat Descoll, al barri Malilla de València. Una parella estava fent un volt en un patinet elèctric quan de cop i volta un individu els va aturar i els va fer baixar del vehicle. El detingut va arrabassar el patinet de les mans de la propietària, i va fugir. El nòvio de la jove va córrer darrere del presumpte lladre, i el va aturar a l'avinguda Federico Garcia Lorca. El detingut, però, portava a sobre un ganivet amb el qual va apunyalar la víctima.

Va intentar agredir als agents

La policia va identificar ràpidament el delinqüent i van intentar aturar-lo. Aquest, però, es va encarar amb ells i va atacar els quatre agents amb el ganivet amb el qual acabava d'apunyalar el jove. Finalment, van poder neutralitzar i arrestar el criminal que ja comptava amb quatre requisitòries d'ingrés a la presó. En un comunicat l'organització sindical de la policia ha felicitat els quatre agents que van dur a terme la detenció, ressaltant la seva "gran feina en la qual han exposat la seva integritat física, la qual cosa mereix un reconeixement".

Assassina un home per robar-li el patinet a Barcelona

Aquest setembre passat va morir apunyalat un home a l’Hospitalet de Llobregat quan es va resistir durant un robatori. L’assassí volia emportar-se el patinet elèctric que tenia la víctima, i va acabar apunyalant-lo en veure que s’estava defensant. Segons els testimonis que van presenciar el robatori fatal, el lladre va fugir muntat en el patinet després d’haver-li clavat un ganivet al pit al propietari. Els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que es van desplaçar al lloc dels fets no van poder fer res per salvar la vida de la víctima.