La Policia Nacional ha detingut a València una dona de 33 anys que ha arrencat part d’una orella a la seva companya de pis d’una mossegada durant una violenta discussió. Els fets van tenir lloc el passat dimarts, 29 de novembre, al voltant de les deu de la nit en un habitatge del districte de Patraix de la capital del Túria. La Sala del 091 va rebre una trucada avisant d’una baralla a l’interior d’un immoble on s’estaria produint una agressió.

Es baralla amb la seva companya de pis i li arranca part de l’orella d’una mossegada

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius de la Policia Nacional. Quan els agents van entrar al pis, van trobar restes de sang a terra que confirmaven el relat d’una agressió que havien explicat a la trucada als serveis d’emergències. En una de les habitacions de l'habitatge, els agents van trobar una dona ferida i amb l’orella esquerra sagnant de forma abundant, motiu pel qual van sol·licitar la presència de personal sanitari perquè l'atenguessin.

Els efectius mèdics van atendre la noia ‘in situ’ i van comprovar que li faltava una part de l’orella esquerra i tenia les marques d’una mossegada. La noia va declarar als policies que, una mica abans que arribessin, havia mantingut una forta discussió amb la seva companya de pis i que aquesta l’havia acabat agredint de forma violenta, provocant-li aquella ferida tan lletja.

Els agents van registrar la resta del pis i van trobar la presumpta autora tancada a la seva habitació. La dona no va tenir cap problema en reconèixer que havia mossegat a la seva companya de pis i els policies la van acabar detenint. La noia, de 33 anys i nacionalitat colombiana, està acusada d’un delicte de lesions. Els agents van comprovar que compta amb antecedents policials i es troba en situació irregular a Espanya. Ja ha passat a disposició judicial.