Enxampen tres lladres amb les mans al plat en un festival de música electrònica de Sant Andreu, a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones aquest diumenge 17 de setembre després de sostreure diversos telèfons mòbils aprofitant la gran aglomeració de gent que assistia a l'esdeveniment. Segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, els arrestos van tenir lloc cap a dos quarts de set de la tarda per part del grup regional de delinqüència urbana de la policia catalana, que van adonar-se'n que hi havia tres individus que havien sortit d'un cotxe de lloguer amb una actitud sospitosa.

 

Els agents que estaven fent un dispositiu a la zona, una vegada realitzades les comprovacions pertinents, van tenir coneixement que un dels tres individus tenia vigent una detenció en curs a Madrid. A més, mentre els seguien van observar com un sostreia el telèfon mòbil a una de les víctimes que era al lloc on s'estava celebrant el festival de música electrònica del districte de Sant Andreu. Però, tal com han apuntat a aquest mitjà les citades fonts, no van poder actuar en aquell mateix instant per la gran multitud aglomerada pel festival, que feia pràcticament impossible dur a terme un arrest ràpid i sense complicacions. Per això van decidir esperar i mantenir la vigilància.

Detinguts en sortir del festival: un arrest en curs i antecedents

Mentre la policia vigilava, la gent continuava aglomerada al recinte del festival de música barceloní a Sant Andreu. Les tres persones identificades pels Mossos d'Esquadra van robar tres telèfons mòbils més de les bosses de les víctimes, però els quatre aparells van durar ben poc a les seves mans. La policia els esperava a la sortida del recinte i només posar un peu fora del festival els van interceptar i detenir per un delicte de furt. Dos dels tres presumptes autors dels fets tenen 24 anys i un tercer en té 35. A més, un d'ells tenia en vigor l'arrest en curs a Madrid i un antecedent previ per furt.