Nova agressió sexual a Barcelona. Un jove va abordar, presumptament, una dona de 34 anys i amb discapacitat en un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) de la capital catalana. Segons ha avançat Tot Barcelona, els fets van produir-se el passat dimecres 13 de setembre a la tarda, quan va anar a urgències amb el seu pare per molèsties i dolor en un dels canells. Pel que sembla, la visita va ser del tot rutinària i va desenvolupar-se normalment, fins que la víctima va ser trucada per anar a la sala d'espera per fer-se la radiografia i, allà, va ser atacada per un individu que la va portar fins a un racó, assetjant-la i realitzant-li diversos tocaments als pits i als genitals. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al respecte per tal d'esclarir els fets.

A més, segons la denúncia, el jove agressor li hauria demanat el número de telèfon, però ella no va voler facilitar-se'l. Va ser en aquell moment, però, quan la insistència va arribar a les mans i, mentre la dona intentava fugir, ell la va perseguir i li va realitzar diversos tocaments tant als pits com als genitals. Això va ser a l'ascensor, abans de sortir del CUAP situat a Ciutat Vella. Tot i això, un cop fora del centre, tal com explicat el mitjà citat, la va seguir i la va forçar a tenir relacions sexuals, tot i que sense penetració en un espai situat a les rodalies del centre sanitari barceloní.

Protocol d'agressió sexual: revisió al Clínic i denúncia

El pare, que inicialment l'havia acompanyat fins al CUAP, no va ser conscient de res del que passava en aquells moments. El jove, presumptament, la va agredir sexualment quan es trobava sola, tant a dins com a fora del centre mèdic. L'endemà de l'atac, la dona de 34 anys i amb discapacitat va ser derivada a l'Hospital Clínic de Barcelona per realitzar-li les corresponents anàlisis seguint els protocols d'agressió sexual. Poc després, els Mossos d'Esquadra van ser alertats i van rebre una denúncia per part de la família pels fets ocorreguts el passat dimecres 13 de setembre. Ara per ara, la investigació està sota secret de sumari