Enxampat i retingut un lladre pels veïns de Sant Andreu, a Barcelona. Un home va robar una moto a la ciutat comtal i, poc després, mentre conduïa el vehicle sostret va atropellar a un vianant al barri. Va ser aleshores quan les persones presents al sinistre van agafar i retenir a l'individu.

Detingut amb "col·laboració ciutadana"

La Guàrdia Urbana de Barcelona va arribar al lloc dels fets, a la cantonada del carrer de Virgili amb la rambla de l'Onze de Setembre, aquest 14 d'octubre al migdia. Segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, l'avís es va rebre al voltant de les dues de la tarda. La patrulla, en arribar, va identificar a l'autor de l'atropellament que es trobava retingut pels veïns.

Detención Guàrdia Urbana Barcelona / GUB
Detenció Guàrdia Urbana Barcelona / GUB

El cos ha incidit en el seu compte de Twitter en la importància de la "col·laboració ciutadana" en aquest succés, que ha estat "determinant" per arrestar-lo. Fonts policials han explicat que l'individu va confessar als agents, en el mateix moment de la detenció, que havia robat el vehicle. Fet que es va confirmar poc després, al haver-hi una denuncia interposada pel propietari.

Ferit lleu

El vianant atropellat cap a les dues del migdia d'aquest 14 d'octubre va patir ferides lleus. No obstant això, no va necessitar ser traslladar a un centre hospitalari i va ser atès per les mateixes persones que van retenir al lladre de motos que va provocar l'accident al barri de Sant Andreu.

Les imatges de robatoris de motocicletes a Barcelona han anat en augment. De fet, durant aquest mes d'octubre es van difondre a les xarxes vídeos de suposats lladres carregant aquests vehicles en furgonetes de les voreres d'on es trobaven estacionades. En aquest cas, el presumpte robatori es va produir a la Nova Esquerra de l'Eixample de la ciutat.